Magnesium 💊

En af de ting, der har generet mig siden sommer, er uro i kroppen. Det skulle være en del af glæderne ved at nærme mig overgangsalderen, men det gør det svært at sove. Det er også temmelig irriterende, når man sidder i møde og pludselig begynder at sidde uroligt på stolen.

Min mor har ikke haft problemer med hendes overgangsalder, så det hjælper ikke noget at spørge hende, så i stedet spurgte jeg min massør. Hun svarede, at en af hendes andre kunder havde gode erfaringer med et tage et tilskud med magnesium. Hun har ikke selv haft problemerne, så hun kunne ikke sige så meget andet om det.

Jeg tænkte, at det vel ikke skadede at give det et forsøg, så jeg gik hjem og kiggede på mulighederne, for jeg gad ikke have alt muligt andet oveni. Jeg valgte et tilskud med både calcium og magnesium, og det har jeg nu taget et par måneder. Uroen i kroppen er stort set forsvundet, så det kan ikke være bedre. Om det bare er et tilfælde er svært at sige, men det har hjulpet mig.

Halloween decorations