Godt nytår 2024 🎇

2023 er slut, så det er tid til at gøre status. Jeg skulle have prioriteret mit helbred, og det gik også godt de første 3-4 måneder, men så vendte jeg tilbage til gamle vaner. I jagten på nye vaner, har jeg lært en del om mig selv. Min værste fjende er min ‘alt eller intet’ mentalitet. Hvis jeg falder i en enkelt dag, så er min første tanke, at jeg ikke kan fuldføre noget som helst, og så kan det hele være lige meget. Og det kan ikke være mere forkert. Jeg lider af migræne, så der vil altid være dage, hvor falder i, og hvordan håndterer jeg det? Jeg hørte i løbet af året en person sige, at man skal sigte efter at være middelmådig, og det er svært, når jeg inderst inde er perfektionist, men det giver god mening. Jeg har derfor brugt de sidste måneder på at sænke målet, så jeg har en chance for at opnå mine mål – også selvom jeg har migræne, eller jeg har en dag, hvor jeg bare ikke gider. Jeg glæder mig til at komme i mål i 2024.

2023 var året, hvor jeg fik online saxofon undervisning af en professionel saxofonist. Han var endda i stand til at få mig startet på at improvisere. Han fik mig også til at indse, at jeg faktisk kan spille uden noder, og at jeg kan transkribere en solo. Det var så inspirerende, at jeg glæder mig til at få mere undervisning i 2024, så jeg kan tage et skridt mere mod at kunne improvisere.

2023 var også året, hvor jeg fik flere vink med en vognstang om, at jeg er ved at blive gammel. For det første har jeg nu behov for læsebriller, og for det andet er der flere tegn på, at jeg er ved at gå i overgangsalderen. Det har så en negativ indflydelse på min migræne, så jeg har brugt flere måneder på at prøve at dekode min krop, så jeg kan skelne mellem normal migræne og migræne påvirket af overgangsalderens hormonsvingninger. Det har ikke været nemt og har givet mig flere dage, hvor jeg ikke har kunnet lave noget. Jeg arbejder stadig på det, men jeg er blevet bedre til at tage den rigtige medicin, så jeg har flere gode dage.

2024 skal bruges til at prioritere mit helbred, og denne gang er jeg bedre rustet til at gennemføre det. Året skal også bruges til at koncentrere mig om min musik. Jeg skal selvfølgelig spille, som jeg plejer, efter noder til backing tracks, men jeg skal også arbejde med at forbedre min tone. Jeg skal spille mere uden noder, så jeg får lært nogle melodier udenad, så jeg kan tage skridtet videre og prøve at improvisere. Jeg glæder mig til 2024.

New Years decorations

Skriv en kommentar

Hvis du udfylder nedenstående formular, så vil jeg gemme dit navn, email adresse, kommentar, IP adresse, info om din browser og dennes version samt info om dit operativ system i op til 3 år. Se mere her: Persondatapolitik.

Kun dit navn og din kommentar vil vises på denne side.