Produktivitets Workshop 💼

For 2-3 år siden stødte jeg på en produktivitets guru – Ali Abdaal. Det var starten på hele min rejse i forhold til forbedre mig selv. Han har nu skrevet en bog, og i den forbindelse afholdt han en workshop for de mennesker, som havde forudbestilt hans bog. Workshoppen var planlagt til at vare 2 timer.

Efter 4 timer slutter workshoppen. Jeg er lidt målløs over, at han bare fortsætter et par timer længere end planlagt. Workshoppen handlede ikke om det, som jeg havde forestillet mig. Ali arbejder efter en filosofi om, at man ser tilbage på året/måneden for at vurdere, hvordan man kan gøre tingene bedre og/eller mere effektivit, og så lægger man planer for fremtiden, hvor man selvfølgelig inkluderer de ting, man skal gøre bedre, så man har et mål at gå efter. Jeg kan godt se ideen i store dele af det, så jeg vil revidere og forme filosifen, så den passer til mig, og det er vel også meningen – at tage de ting, som passer til en selv.

Ali’s største budskab er, at man skal have det godt og være glad, når man laver sine opgaver – så er man automatisk mere produktiv. Jeg glæder mig til at læse hans bog.

Garden covered with snow

Skriv en kommentar

Hvis du udfylder nedenstående formular, så vil jeg gemme dit navn, email adresse, kommentar, IP adresse, info om din browser og dennes version samt info om dit operativ system i op til 3 år. Se mere her: Persondatapolitik.

Kun dit navn og din kommentar vil vises på denne side.