Nyt høreværn 🎧

Jeg har fået mig et par AirPod Pro, og jeg har været meget spændt på, hvordan de ville passe mig. For det første har jeg altid haft problemer med in-ear hovedtelefoner, fordi de ikke vil blive i mine ører, så når jeg gik en tur, så faldt de gerne ud – specielt hvis jeg skulle kigge til begge sider for at krydse en vej. Dernæst er det meningen, at de skal bruges som høreværn, når jeg spiller musik. Det er på tide, at jeg passer på min hørelse. Og som de sidste skal de selvfølgelig bruges til det sædvanlige, hvor jeg enten vil høre musik eller lydbog.

For det første er jeg ikke blevet helt færdig med at finde ud af, hvilke tips der passer mig bedst. For det første havde jeg svært ved at få de tips af, som de bliver leveret med. Selvom jeg havde set flere videoer om, hvordan man gjorde, så synes jeg, at de sad meget godt fast. Efter et par uger lykkedes det mig endelig at få skiftet til en mindre størrelse. Jeg skal stadig teste noget mere, for venstre AirPod sidder ikke så godt, men jeg tror på, at jeg kan finde nogle der passer. Jeg har også kigger på nogle uorignale skumdimser, som jeg tænker vil virke bedre. Som sagt, jeg tester stadig.

Til musik og lydbøger er de fantastiske. Jeg kan godt lide lydgengivelsen, så på de område er det godkendt. De er også godkendt, når det drejer sig om at bruge dem til musik udøvelse. Jeg kan godt lide alle de indstillingsmuligheder der er, men lige nu er jeg tilfreds med default værdierne. Jeg klumrer i øvrigt stadig rundt i det, når jeg starter, fordi jeg nogle gange får slået baggrundslyden fra, og så er det altså svært at høre de andre musikere.

Det, jeg også har fundet ud af, er, at de er perfekte til mig, når jeg har behov for fred og ro – uanset om det er på arbejdet eller i toget. Jeg behøver ikke at spille halv-høj musik for at lukke larm og snak ude, næh nej, jeg kan faktisk bare bruge dem som ørepropper. Jeg var på vej hjem i toget en dag, og jeg havde tendens til migræne, så jeg havde allermest brug for ro. Ind træder 4-5 teenage piger i godt humør og sætter sig til at snakke i et væk. Misforstå mig endelig ikke, for under normale forhold havde de ikke være forstyrrende, men på tidspunkt havde jeg allermest lyst til at sparke dem ud af kupeen. I stedet tog jeg mine AirPods og satte dem på noise cancellation, og så fik jeg fred. Også alt den larm der kom fra toget blev dæmpet i så stor grad, at turen hjem var behagelig. Det var så stor en positiv overraskelse for mig, at jeg synes, at de er alle pengene værd og lidt til.

AirPods Pro

Skriv en kommentar

Hvis du udfylder nedenstående formular, så vil jeg gemme dit navn, email adresse, kommentar, IP adresse, info om din browser og dennes version samt info om dit operativ system i op til 3 år. Se mere her: Persondatapolitik.

Kun dit navn og din kommentar vil vises på denne side.