Anlægsgartner 🍃

Det har været svært at få hjælp til at fjerne ukrudt fra min have. Det er tilsyneladende ikke noget, som de fleste anlægsgartnere gider, men nu har jeg endelig faldet over en, som gerne vil.

Det har selvfølgelig taget nogle dage, men det har pyntet gevaldigt på haven og fliserne. Jeg kan slet ikke udtrykke min tilfredshed, for arbejdet er bare så flot. Jeg havde ikke troet, at resultatet ville blive så godt. Anlægsgartneren har lavet alt det (og lidt til), som jeg gerne ville have. Hun har også beskåret nogle af mine busker, og det er bare så flot.

Heldigvis er vedkommende også interesseret i at passe min have fremover, så vi har lavet en aftale, hvor hun kommer med jævne mellemrum og holder ukrudtet nede.

Nu er det en fornøjelse at kigge ud i min have.

Part of the pathway before the weed was removed
Før gartneren var her
Part of the pathway without weed
Efter gartneren var her

Skriv en kommentar

Hvis du udfylder nedenstående formular, så vil jeg gemme dit navn, email adresse, kommentar, IP adresse, info om din browser og dennes version samt info om dit operativ system i op til 3 år. Se mere her: Persondatapolitik.

Kun dit navn og din kommentar vil vises på denne side.