Hjem igen

Mini-turen til London er slut, og vi skal hjem til Danmark igen. Nu skal vi bare finde ud af, hvordan vi bedst får pakket, så de flotte kager kommer helskindet hjem. Det ville være synd, hvis de blev ødelagt på vejen.

Allerede fra morgenstunden kan vi se, at vores fly er forsinket, men vi skal alligevel møde til tiden ude i lufthavnen, fordi flyselskabet gør alt for, at vi kan komme afsted så tidligt så muligt. Det er selvfølgelig ikke det mest spændende sted at sidde og vente, men det er da altid noget, at det er nemt at finde en siddeplads. Havde det været i Københavns Lufthavn, så havde vi måttet stå op. Af en eller anden årsag har de i København valgt, at der kun må være 5-10 siddepladser ved gaten.

Igen var vi heldige at få 3 sæder for os selv, og da vi begge var en smule trætte, så blev der blundet i flyet, og turen forløb smertefrit. Hjemme i Danmark havde min far lavet mad, og det er altså bare skønt at få hjemmelavet mad, når man har været ude og rejse. Og så blev der da en klat tilovers, som jeg fik med hjem 🙂

Billede: En af de flotte kager

Cake bought in London