Månedsarkiv: februar 2010

James strejker

Der er panik i det lille hjem, fordi James strejker. Ja, det vil sige, vores robotstøvsuger strejker. For 1½ år siden købte vi en robotstøvsuger, så vi kunne få hjælp i hverdagen til at støvsuge huset. Vi blev meget gladere for den, end vi havde regnet med, så inden længe fik den et navn – James (ja, ja meget kliché). For et par dage siden begyndte den at lyde anderledes, når den støvsugede. Vi fandt ud af, at børstemodulet ikke virkede længere. Hvad gør man så?

Man hører så mange dårlige historier om, at man ikke får særlig god service, når tingene er mere end ½ år, men vi tog chancen og skrev til firmaet, som skulle reparere robotten. Næste dag (i fredags) fik vi en mail retur. Vi kunne enten sende robotten til dem, eller de kunne sende os et nyt modul, som vi selv skulle skifte. Så nu venter vi spændt på modulet, som vi gerne skulle modtage i løbet af dagen. 

iRobot Roomba

Sne, sne og atter sne

Det er lidt tankevækkende, at der var klimatopmøde i København i december sidste år, hvor der blev talt om global opvarmning, hvorefter vi får den koldeste januar måned i 23 år. Vi har nu ca. 20 cm sne, og der skulle være mere på vej i løbet af ugen. Vi har tjekket for fygesne på loftet, og vi har også sørget for, at der ikke ligger sne op ad murværk eller træværk. Kæresten brugte en del tid i weekenden på at rydde indkørslen for sne, fordi vi skulle have gæster, og området omkring postkassen er også pænt.

Vi har ikke fortov endnu, så det er ikke en del af rydningen. Selvom der er visse ulemper, så kan jeg godt lide vintervejret. Det snedækkede landskab er utrolig flot, dagtimerne virker lysere og længere, og humøret får en tand opad. Vi var ude og gå en tur, og det var bare en dejlig oplevelse. Alting er snedækket, og skoven står flot i sit sne-tøj. 

House covered in snow
A lot of snow in the neighborhood