Hvem er Panther?

Det er et af de svære spørgsmål, så jeg vil starte med nogle simple fakta. Jeg er et hunkønsvæsen født i 1974 og er uddannet civilingeniør på kemi-linien. Min job titel er noget så spændende som ‘Civilingeniør’ – ja, den er god nok, det er, hvad der står på visitkortet – og mit skrivebord står i en intern It-afdeling, hvor jeg beskæftiger mig med drift og udvikling af en serverpark. De fleste mennesker vil sige, at mit job svarer til en systemadministrator (tænk, at det kunne gemme sig bag titlen Civilingeniør).

Jeg bor i et hus, som ligger i en mindre by. Nogle vil sige, at jeg bor ude på landet, men det er jeg ikke enig i. Huset ligger i et ganske almindeligt villa kvarter, og der er ca. 10 min gang til nærmeste supermarked, og der er ca. 15 min gang til både strand og skov. Bilen har jeg endelig fået anskaffet mig, og det har givet en del frihed.

Hvad bruger jeg så min fritid på? Tja, den bliver brugt stilfærdigt. Hygge med venner og familie står altid højt på listen. Jeg har også nogle naboer, som jeg har det godt sammen med, så det bliver til gåture og hygge-timer. Jeg bruger også tid på at spille i et par orkestre, og når jeg er hjemme, øves der både på alt sax, tværfløjte, klarinet og wind synthesizers.

Et spørgsmål, som jeg ofte får, er, om jeg har fortrudt, at jeg har skiftet væk fra kemi’en og over til computeren. Nej, det har jeg ikke. Begge områder er utrolig spændende, og de har det til fælles, at de er i rivende udvikling. Min retning på kemi-linien var biokemi/mikrobiologi/immunologi og ikke procesteknik, som kemi-ingeniøren traditionelt beskæftiger sig med, og jeg savner til tider at studere disse områder. Jeg syntes, at det var utrolig fascinerende at studere kroppen på det niveau.

Og med det sagt, vil jeg slutte her, og hvis du/I vil vide mere, så kan jeg kontaktes her

Lioness lying on a tree