Månedsarkiv: marts 2010

1. eksamen overstået

Så er den første af en række Microsoft eksamener i hus. Jeg har i forvejen en MCSE+Security certificering fra Microsoft, men den er baseret på Windows 2003, så det er på tide at få den opgraderet til Windows 2008. I torsdags bestod jeg så den første eksamen uden de store problemer. I alt skal jeg op til 4 eksamener, så der er altså 3 stk tilbage.

Jeg håber, hvis arbejdet tillader det, at jeg kan nå 1 eksamen mere inden sommerferien.

Graduate

Nyt layout

Så lykkedes det endelig – nyt layout på hjemmesiden. I mange år har jeg benyttet den sorte baggrundsfarve med lilla, orange og grøn som tekst og ramme farver, men nu er det slut – næsten. Jeg synes stadig, at startsiden er perfekt og passer godt til min hjemmeside og navnet, så den har fået lov til at beholde den sorte farve. Jeg vil gerne høre jeres mening om layoutet og farverne, så skriv til mig.

Nu jeg er ved at skrive, så vil jeg lige afslutte to ting, som jeg har påbegyndt på denne side. For det første er James vendt tilbage til arbejdet. Vi modtog børstemodulet om mandagen, det blev monteret, og straks blev James sat i arbejde. Igen vil jeg rose servicen, vi har modtaget fra Witt, som var dem, der stod for garanti/reklamation.

Den anden ting, som jeg må ’droppe’ en bemærkning om, er vores adoption. Dagen efter modtog vi oplysninger om orangutang centeret, skovskolen mm pr e-mail, og de havde også vedlagt et tidligere nyhedsbrev om vores unge. Og efter en måneds tid modtog vi et nyt nyhedsbrev om Nody (orangutang ungen). Jeg synes stadig, det er en god måde at gøre donationer mere nærværende. 

Homepage logo