Månedsarkiv: april 2010

Havesofa

Så har vi brugt penge igen. Jeg har længe ønsket en større og mere behagelig måde at nyde haven på, men jeg har ikke rigtig vidst, hvad der skulle til. Det optimale ville være, at jeg havde mulighed for at arbejde ved computeren også, så jeg på mine hjemmearbejdsdage kunne tilbringe en smule tid udenfor, når vejret er godt. Derudover er jeg ikke lige den, som er særlig god til at sidde ret op og ned, så når der skal ses fjernsyn, skal det helst foregå halvt liggende eller noget i den stil.

Til min store glæde og overraskelse så jeg en havesofa i Bauhaus til en rimelig pris, så den var vi ude og studere i tirsdags. Den virkede fornuftig, så vi besluttede os til at bestille den. Vi havde selvfølgelig inden da kigget på nettet, og der findes et utal af variationer – men desværre er de også temmelig dyre. En anden fordel ved sofaen fra Bauhaus er, at den er opbygget af sektioner, så den til enhver tid kan udvides (så længe Bauhaus forhandler den). I fredags blev sofaen leveret og den blev ’samlet’. Nu mangler vi bare det gode vejr, så vi også kan få den ordentlig afprøvet. 

Garden couch

Robot-familie øget

Nu har kollegerne på arbejdet endnu engang noget at snakke om. De synes i forvejen, at vi er lidt tossede, eftersom vi har både en støvsugerrobot og en plæneklipperrobot. Nyeste skud på stammen er en gulvvaskerobot. Mange kigger mærkeligt på os, når vi fortæller, at vi har James til at støvsuge, Antonio til at klippe græs og nu Carlos til at vaske gulvet, men vi synes, det er skønt.

Det giver en vis frihed, når vi kan sætte James til at støvsuge, mens vi tørrer støv af eller tager fodpanelerne i hele huset. Der er heller ingen sure miner, når vi kommer hjem fra arbejde, og der skal slås græs. Antonio sættes bare i gang. Selvfølgelig er det hurtigere at gøre tingene selv, men det er svært at være to steder på en gang, så vi glæder os bare over, at der er en hjælpende hånd i nærheden. 

iRobot floor washer