Månedsarkiv: juli 2010

Et år ældre

Sidste weekend blev jeg et år ældre, og kæresten proklamerede, at nu kunne han tillade sig at bytte mig ud med 2 piger på 18 år! Og så er ferien også ved at være slut.

Den sidste uges tid har været travl. Sidste weekend havde vi selvfølgelig besøg af familien pga min fødselsdag, og jeg fik nogle gode gaver. Det vil sige, gavekortet til iTunes, som jeg fik af kæresten, var ikke ligefrem nogen succes. Apple er lige så dårlig som andre firmaer til at yde service! Det tog 5 dage at vende tilbage på henvendelsen om, at jeg ikke kunne indløse et iTunes gavekort. Det er efter min mening alt for dårlig service.

Jeg havde også et gensyn med min veninde, så vi tullede rundt i byen hele tirsdagen og hyggede os. Hun havde købt en ebogslæser efter vores sidste besøg, så den skulle selvfølgelig nærstuderes under vores frokost. Det blev en lang dag, for hele verdenssituationen skulle lige vendes. Onsdag var vi sammen med naboen i København. Vi skulle se vagtskiftet på Amalienborg, og derefter var det tid til en kanalrundfart. Dagen blev afsluttet med middagsmad på en restaurant på Bakken. Så også den dag blev lang.

Torsdag skulle vi tidligt op, fordi vi skulle ud for at handle stort ind. Vi havde nemlig allieret os med mine forældres bil. Det gør det så meget nemmere at komme rundt og handle billigt ind. Så det er vist ingen overraskelse, at fredagen blev brugt til afslapning.

Alt i alt har det været en god sommerferie. 

Danish flag

Ferien er startet

Så er den første uge af ferien gået, og det har været en god uge. Den startede med et gensyn med en gammel veninde, hvilket bare var så hyggeligt. Det er godt nok lang tid siden, at jeg har snakket så meget it og gadgets med andre end kolleger. Og så er hun en læsehest ligesom som mig, så vi fik lige udvekslet billige steder at købe ebøger og lydbøger. Det mest irriterende er, at hun befalede mig at læse en bogserie om vampyrer, som jeg nu er ’besat af’, og jeg har allerede læst de 2 første bøger på e-bogslæseren – det er nemt og billigt, ca 35 kroner pr bog.

Det var også ugen, hvor anlægsgartneren gik i gang med at lave årets havearbejde. Og denne første uge er gået med at grave ud til og lægge græsarmeringen ved siden af carporten – se foto.

Selvfølgelig skal ferien også bruges til noget sjov, så jeg har brugt penge tidligere end beregnet på en ny pc. Oprindeligt skulle jeg først have ny pc til efteråret, men det blev altså fremskudt til sommerferien. Jeg var ved at blive træt af, at jeg havde nogle data på en bærbar og nogle data på en stationær. Og med købet af min iPod touch blev problemet bare endnu værre. Så nu bliver tiden brugt til at flytte programmer og data over på min nye pc. Der er også mere tid til den slags nu end i efteråret, og så gør det ikke noget, at det kan gøres udenfor – siddende i vores havesofa – så man kan nyde vejret ved sammen lejlighed. 

Garden
Græsarmering