Månedsarkiv: november 2010

3. eksamen overstået

Microsoft eksamen nr. 3 blev bestået i fredags. Det var selve opgraderingseksamen fra de gamle Windows 2003 eksaminer til de nye Windows 2008 eksaminer, og dermed de nye Microsoft titler. Eksamen dækkede 3 ‘grund’ eksaminer, og den var tilsvarende delt op. Det vil sige, at der var 3 sektioner, som hver skulle bestås med 70%. Den ene sektion indeholdt kun 9 spørgsmål, så der var ikke plads til at svare forkert på 3 af de spørgsmål. Men det gik godt, og jeg kan nu kalde mig MCITP: Server Administrator. Sidste eksamen skal tages om ca. 2½ uge, og så kan jeg holde juleferie med god samvittighed.

De sidste par uger har været tæt pakkede med læseplaner, for det er ikke så lidt læsestof, der er til sådan en opgraderingseksamen. Og når den dækker flere emner, så kan spørgsmålene jo omhandle næsten hvad som helst. Så denne weekend har stået på afslapning og hygge.

Nåh, ja, vi har også købt en XBOX Kinect. Så vi får også viftet med både arme og ben, hvilket til tider giver ømme og forstrakte sener og muskler – men det er nu sjovt. I den anledning har vi inviteret naboerne til næste weekend, så vi alle kan få rørt os og grinet. Den kan klart anbefales. Vi har også en Wii, som vi har meget fornøjelse af, men det er nu sjovt, når man kan blive helt fri for en controller til at styre spillene. Spørgsmålet er bare, om jeg nogensinde får kæresten med på at købe et dansespil, så jeg kan se alle hans ‘smarte’ bevægelser… 

Graduate

Nyt spisebord

Så kom endelig resultatet af vores køretur i uge 42. Vi havde nemlig været så ‘ufornuftige’ at låne en bil, så vi kunne tage i møbelforretninger for at kigge efter et nyt spisebord. Vores gamle spisebord trængte til udskiftning (10 år gammelt), og eftersom vi havde nogle helt specielle krav til vores spisebord, så tænkte vi, at vi lige så godt kunne starte med at kigge os omkring.

Vores spisebord skal have en laminat bordplade, fordi vi gider ikke borde, der ikke kan holde til, at man glemmer en kold sodavand på det. Samtidig vil vi også gerne have et elegant bord, og det skal ikke være noget billigt bras fra f.eks. Bilka. Vi fandt et bord fra Skovbo, som er lavet i sæbebehandlet egetræ med laminat bordplade. Udtrækspladerne ligger i bordet, og udtræk af bordet er genialt lavet, så der til alle tider er bordben i hjørnerne.

Et nyt bord ‘kræver’ også nye stole – måske. Men vi tænkte, at vi dels kunne få noget mere i rabat, og dels ville vi gerne have 8 stole. Så vil der nemlig være stole nok, når vi har familie-sammenkomster. Farven på stolene var svær at vælge – selvom der ikke var de store valgmuligheder. Vi endte op med at vælge en blå farve, som matcher farven på vores sofa, og det har vi ikke fortrudt.

Nu er bordet kommet hjem, og da det er væsentlig mindre end det gamle, så skal man lige vænne sig til det. Men det er super elegant og passer godt til vores køkken/alrum. Stolene er bedre end de gamle, og det er skønt, at en del af ryggen er polstret. På billedet ses bordet med 6 stole, men til daglig skal der kun stå 4 stole omkring bordet. Allerede nu kan jeg sige, at vi absolut ikke har fortrudt købet – tværtimod.

Dining table