Månedsarkiv: december 2010

Glædelig jul 2010

I ønskes alle en glædelig jul. Den dejligste tid på året er ved at være omme og alle kigger fremad mod det nye år, men jeg synes, det har været en fantastisk dejlig jul – og den har været hvid! Vi har fået så meget skøn hvid sne i år, og en del af det faldt lillejuleaften, så der var mange, som havde problemer med at komme frem og fejre jul med familien. Nu var man blevet advaret af meteorologerne, så helt uventet var det ikke.

Det lykkedes os at komme frem til familien, dels fordi vi blev hentet på halvvejen, for det offentlige måtte give op senere på dagen. Selve juleaften var hyggelig, som den skal være, men det var lidt ærgerligt, at ikke alle julegaver var kommet frem til tiden. Men hvad kan man forvente, når det vælter ned med sne i det meste af Europa?

Da vi skulle hjem, var vi så heldige at få lov til at låne bilen. Vores lokalbane kørte nemlig ikke. Så vi trillede hjem stille og roligt, hvilket selvfølgelig tog længere tid end normalt, kun for at komme hjem til en halvt lukket vej og lukket indkørsel. Der var faldet temmelig meget sne hos os, så vores vej var lukket i den ene ende, da kommunen ikke havde været forbi for at rydde den. Vi var dog så heldige, at vores nabo havde skullet ud  og køre dagen før, så de havde gravet vejen forbi os fri, så det var kun vores egen indkørsel, som skulle ryddes. Det tog en lille times tid – vi klager ikke, det kunne have været meget værre. 

Christmas tree

4. eksamen overstået

Inden jul lykkedes det mig at bestå den sidste Microsoft eksamen i denne omgang. Det betyder, at jeg har opgraderet min MCSE til en MCITP: Enterprise Administrator. Det var hårdt, når arbejdet skulle passes ved siden af. Det ville have været rart, hvis jeg havde haft mere ro i arbejdsopgaverne, men jeg kan vel ikke forlange alt? Eksaminerne er vel overståede, og jeg gik på juleferie med god samvittighed og med godt humør.

Spørgsmålet er nu, om jeg er færdig med eksaminer for denne gang. Hertil må jeg svare nej, det er jeg ikke. Det er en god måde for mig at få ny viden på. Microsoft kurser er ikke lige mig, og jeg får væsentlig mere ud af selvstudie. Så jeg har planlagt at tage 3-4 eksaminer til næste år også.

Næste år varsler også en ny kollega, og det glæder jeg mig meget til. Det bliver skønt ikke at være den eneste, som alle er afhængige af. Det bliver også rart i højere grad at kunne følge med i nyheder og dermed få mere viden, som igen gør det oplagt at tage et par eksaminer mere. Og med forventning om et projekt med Exchange 2010, så er det lige til højrebenet at tage eksamen i den. 

Microsoft certification