Månedsarkiv: maj 2011

En MCITP bestået

Årets første eksamen er nu vel overstået. Det er planen, at jeg skal bestå 4 Microsoft eksaminer i år, og den første er nu bestået. De 2 første eksaminer er planlagt til at være Windows 7 eksaminer, og denne gang var det så den eksamen, der gav mig titlen MCITP: Enterprise Desktop Support Technician 7. Jeg har ikke helt forstået, hvorfor Microsoft har besluttet, at de titler skal være så lange. Der er jo ingen, som kan huske dem. Det betyder, at jeg nu har 3 MCITP titler.

Det har været en travl periode på arbejdet, så jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå til eksamen. Det startede selvfølgelig med, at selve eksamen skulle drille. Den ville ikke starte, men efter den blev sat på plads af teknikeren, så kørte det. Eksamen var lang, og den var svær, syntes jeg. Måske også fordi jeg til dagligt ikke fejlfinder f.eks. Internet Explorer og plug-ins. Og jeg kender intet til tidszone problematikker – det er begrænset, hvor mange tidszoner, der er i en virksomhed, som kun befinder sig på en adresse!

Næste eksamen er, som nævnt, også en Windows 7 eksamen, og så skulle Windows 7 vist også være uddebatteret. Den foreløbige plan er, at jeg skal til eksamen i slutningen af juni, men det afhænger lige af et par ting på arbejdet. 

Microsoft Certification