Månedsarkiv: juni 2011

Endnu en MCITP

Dybt suk – så lykkedes det at få endnu en MCITP titel. Den var den sidste Windows 7 eksamen i rækken, og den sidste eksamen i denne omgang. Det var ellers meningen, at det først skulle være om et par uger, men pga rokering af arbejdsopgaver passede det bedre, hvis jeg tog den nu. Jeg fik derfor pludselig travlt med at læse.

De sidste halvanden uge har jeg terpet til eksamen, og i dag skulle jeg så finde ud af, om jeg havde lært nok – og det havde jeg. Eksamen var ok, men jeg kunne godt mærke, at jeg ikke havde haft tid nok til at studere. Der var flere ting, som jeg godt kunne huske, at jeg havde læst om, men jeg kunne ikke huske detaljerne. Næste eksamen skal først være en gang i efteråret, og emnet bliver højst sandsynligt Exchange 2010, men det vides ikke med sikkerhed endnu.

Microsoft er jo en amerikansk virksomhed, så de er helt vilde med titler men også med de her certifikater, som man kan hænge på væggen. Og jeg er fra flere sider blevet opfordret til at hænge mine certifikater op på væggen i mit kontor. Jeg har nemlig opnået 15 certifikater i alt, så det ville på sin vis være meget sjovt at have dem hængende. Man glemmer hurtigt, hvor meget man egentlig har været igennem. De 15 certifikater dækker over i alt 16 eksaminer. 

Microsoft certification

Så er der igen blevet tid

Pyha – det har været en hård periode på mange måder, og jeg har forsømt min hjemmeside alt for meget, så det skal der laves om på. Noget af fraværet har dog været helt bevidst, da jeg har været en tur i Las Vegas, og jeg bare ikke er typen, som annoncerer den slags, før jeg er vendt hjem igen. Men resten af tiden er simpelthen hen bare strøget afsted, fordi der har været meget at lave på arbejdsfronten – og så er man jo nødt til at prioritere.

Nu håber jeg, at der er ved at være lidt luft, og de kommende nyheder vil derfor på en måde være ‘gamle’ nyheder, men jeg synes ikke, I skal gå glip af dem. Der er virkelig sket meget på det sidste, og jeg har også nogle sjove historier at fortælle fra Las Vegas. Derudover er jeg kommet i besiddelse af en Mac computer, og det har givet anledning til nogle gode grin (Hvem flyttede @-tasten? Og hvem er løbet med Del-tasten?). Også på husfronten er der ved at komme lidt gang i den. Kommunen har nemlig besluttet sig til at lægge fortov, hvilket betyder, at vi kan få færdiggjort vores forhave – JUBII!!!! 

House