Souvenir shopping

I dag skal være en shopping dag, og jeg planlægger at smutte i nogle af alle souvenir forretningerne. For det skal ikke blive helt så varmt som sidst på ugen, og man bliver altså stegt, når der er høj sol og 30 grader. Jeg har sovet længe, så det går stille og roligt med en tur op ad The Strip. Først er det igennem New York New York for lige at kigge på deres forretninger. Og derfra går det videre nordpå. Da jeg når til CVS, kommer jeg i tanke om, at jeg skal have købt noget vand, og de er rimelige billige med det. Men jeg må hellere tage det på vejen hjem, så jeg ikke slæber mig en pukkel til. Derfra er det videre nordpå, og da jeg kommer til Bellagio springvandet, skal det selvfølgelig nydes med fuld musik. Det er nu smukt.

Nu er det blevet så varmt, at jeg fortryder, at jeg skal slæbe rundt på min fleece og mit kamera. Så jeg vender rundt, køber vandet i CVS og så tilbage til hotelværelset for at ‘smide’ tingene. Derfra går turen over på den anden side ad gaden, og her starter jeg hos MGM. Tænker at jeg gerne vil se på nogle af deres løve T-shirts, men også selve løverne er jo en attraktion. Men her bliver jeg snydt – løverne har nemlig nogle fridage. Det har jeg stor respekt for. Det er fedt, at nogle tager det alvorligt, at det er dyr. Men at de så heller ikke sælger deres løve T-shirts, det undrer mig lidt.

Til gengæld er jeg næsten ved at tømme forretningen i Rainforest Cafe, der ligger i MGM. De har godt nok mange flotte T-shirts. Og mens man går rundt, så begynder det pludselig at blinke og brage, så det er lige før, man forventer, at det begynder at regne. Det er ret godt lavet.

Dernæst går turen til Coca Cola Store. Her skal købes noget, og noget skal købes med hjem til gave. Det er ikke fordi, det fylder ret meget, men da jeg får posen rakt over disken, ombestemmer damen sig – der skal en ekstra pose til. Og da jeg får fat i den, går det op for mig, at den vejer temmelig meget. Så jeg er godt klar over, at turen ikke bliver meget længere, for det holder mine arme ikke til. Jeg kommer dog forbi en del souvenir forretninger, før jeg opgiver og må vende snuden hjemad.

Selvom det ikke lyder af meget, så har jeg nu gået en hel del, og mine fødder er ved at være trætte. Så jeg beslutter, at resten af aftenen skal bruges på at slappe af. Jeg skal selvfølgelig lige ud og jagte min aftensmad, og da den er klaret, vender jeg tilbage til værelset. Nu er det så til gengæld også tid til at prøve de T-shirts, jeg har købt, samt lige tjekke tingene fra Coca Cola forretningen. Og her får jeg et par grimme overraskelser. Nogle af varerne er defekte. Øv. Nå, men efter lidt overvejelse (hvad siger mine fødder til en aftentur?), så beslutter jeg at bytte varerne i morgen.

I stedet går jeg i gang med at skrive postkort. Og da jeg er næsten halvvejs, går det op for mig, at jeg mangler 1 postkort. Jeg har åbenbart ikke kunnet tælle. Nåh, men så ned i nærmeste butik og købe et ekstra postkort. Og så op og skrive resten færdig. Nu mangler jeg frimærker. Sidste år foregik det ved at skulle smide 8 quarters i en maskine og trække et frimærke. Det var ikke lige, hvad jeg havde lyst til. Specielt fordi jeg havde fået at vide i forretningen i New York New York, at der var en anden forretning, som rent faktisk solgte frimærker. Nåh, skal jeg så tage mig sammen og gå ud og købe de frimærker og samtidig få byttet Coca Cola varerne? Det gør jeg.

Og her får jeg et chok. For sidste år betalte vi jo 8 quarters (altså 2 dollars) pr frimærke, men i forretningen skal jeg kun betale 1,05 dollars pr frimærke! Så nu er jeg spændt på, om postkortene overhovedet kommer frem. Ombytningen af varerne forløber helt uden problemer. De er meget flinke, og de er kede af, at varerne er defekte (men det kan de jo ikke gøre for!). De dobbelttjekker det hele, og så bliver det ellers pakket godt og grundigt ind. Til sidst skal jeg lige finde et sted at sende postkortene, og det nemmeste er at aflevere dem i receptionen på hotellet, så det gør jeg.

Til sidst er det om at komme tidligt i seng, for jeg skal tidligt op næste morgen. Registreringen starter kl 7:30, og jeg skal jo lige med bussen først.

Nedenfor: Billede af varemærket for Coca Cola Store 

Coca Cola store in Las Vegas