Dating

Ja, jeg er hoppet på dating-vognen. Det vil sige, at jeg har oprettet en profil på en dating side, men jeg har udeladt billede, fordi rygterne gik på, at kvinderne får ufattelig mange henvendelser. Så jeg tænkte, at et manglende billede nok ville få en del til at afholde sig fra at sende en besked.

Om det er det manglende billede eller profilteksten, der skræmmer, ved jeg ikke, men jeg er tilfreds med resultatet. Jeg får ikke et hav af henvendelser, og det er jeg godt tilfreds med, da jeg har det fint med at tage den med ro.

Det er et sjovt univers at begå sig i. Ofte oplever jeg, at profilerne enten er meget detaljerede og specificerende, eller også står der stort set intet. Men en ting er sikkert… udseende er alt. Også selvom der i profilen står, at det er det indre og kemi, der tæller. Jeg har valgt at søge venner, og alligevel er et billede ofte et krav. Jeg ved ikke med dig, men for mig er udseende altså ikke vigtigt, når det drejer sig om venner.

En anden ting som er typisk i dating mijøet er en tilsyneladende skræk for at sige ‘nej tak’ eller ‘ikke interesseret’ direkte til modparten. Hyppigst anvendte metode er tavshed. Og tænk engang, det synes jeg, er utrolig uhøfligt. På dating siden, hvor jeg har en konto, er det også muligt at skrive diverse opråb til alle, og ofte ser jeg mænd skrive, at kvinder ikke svarer. Jeg kan så af erfaring sige, at det gør mænd heller ikke. Og jo, selvfølgelig er det en generalisering, men det er noget i stil med 9 ud af 10, som bruger tavshed som svar. Og hvad skal man med tavshed? Og hvor lang tid skal man vente, før man er klar over, at det er tavshed og ikke bare en, som lige har et par travle dage? Nåh, nu må jeg se, hvor længe jeg gider dette, for tavshed er ikke min ønskede kommunikationsform 🙂

Sunset