Theraband måtte

Motion er godt, og motion er sundt. Det er jeg absolut ikke i tvivl om, men jeg er altså hverken til fitness centre, svømning eller løb. Til gengæld har jeg fundet en anden ting, som jeg synes er sjovt, og det er en form for fitness hjemme i stuen foran fjernsynet og en Wii.

Nu er det bare sådan, at jeg til tider har problemer med den ene fod, og det er hårdt at løbe på stedet, når der ikke er andet end en yoga måtte mellem min fod og trægulvet. Ja, jeg ved det kunne være værre – klinkegulv 🙂 I hvert fald så var jeg nødt til at finde en løsning, og som altid finder jeg bedst hjælp ved at søge internettet.

Igen var jeg heldig at finde noget brugbart, men hvis du tror, det var billigt, så kan du godt tro om igen. Til gengæld er det godt. Jeg fandt mærket Theraband. Faktisk kendte jeg det godt i forhold til de her elastikbånd, man kan få i forskellige styrker/farver, og det viser sig, at de også laver måtter. Og så var det ellers bare om at finde ud af, hvilken måtte jeg ville have, og hvor stor den skulle være.

Måtten skulle heller ikke være for stor, for den skal jo også opbevares et sted, når den ikke bruges, og jeg vidste heller ikke lige, hvor meget den slags vejer. Nåh, men jeg faldt for en måtte med en tykkelse på 2,5 cm, som jeg købte. Den passer lige præcis til mig og dækker mit behov, så faktisk er begge mine fødder glade og tilfredse. Men jeg må ærlig indrømme, at jeg er forbløffet over vægten – den vejer ingenting. Så det tæller altså ikke med i motionsregnskabet, når den skal lægges på plads 🙂

Hvis du er i tvivl om, hvad der er hvad på billedet, så kan jeg afsløre, at den blå er en theraband måtte, mens den sorte er en yoga måtte af den tykke slags.

Gym mats