Månedsarkiv: september 2014

Tysklandstur

4 dage til Tyskland var lige, hvad jeg trængte til. Vi startede med at smutte i sommerfugleparken i Burg. Hold da op, hvor var der mange forskellige slags sommerfugle. Og af en eller anden grund så var de ret glade for min mor og jeg… og min mors maskot, Stitch (se billedet nedenfor). Det var en god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Vi besøgte også Meereszentrum Fehmarn i Burg. De havde også en del at se, men jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke er så meget til fisk og havdyr, så det er ikke en oplevelse, jeg har lyst til at gentage.

Til gengæld fandt vi en T-shirt butik i Burg midtby, hvor man vælger T-shirt og motiv, og så sørger de for at kombinere de to ting. Den butik var vi forbi mere end en gang. Jeg har nemlig haft svært ved at finde røde T-shirts, og her var alletiders mulighed. Og nej, jeg var ikke den eneste, som fik T-shirts fra den butik. Vi købte også nogle stykker til min far, og min mor kunne selvfølgelig heller ikke undvære et par stykker 🙂

Vi fik set Burg, Heiligenhafen og Oldenburg in Holstein. I Oldenburg ligger resterne af en gammel ringmur fra middelalderen. Her tilbragte min mor og jeg nogle timer på bare at nyde det gode vejr og naturen – og et par småkager.

Billede: Billedet er fra Schmetterling park i Burg auf Fehmarn

Butterfly on Stitch

Foreningernes dag

Foreningernes dag er noget, som afholdes rundt om i landet på forskellige tidspunkter. Det er en dag, hvor foreningerne i kommunen samles og prøver at hverve nye medlemmer. Foreningerne stiller boder op, hvor man kan se, hvad de laver, og så kan man stille spørgsmål og se tingene an. Det er en god måde at opdage, hvor mange foreninger der er, og hvilke muligheder man har.

Orkesteret, jeg spiller med i, er også en forening, så vi skulle selvfølgelig også repræsenteres. Og det mest nærliggende var selvfølgelig, at vi spillede til åbningen. Vi leverede en god oplevelse, men desværre så var vejret ikke med os. Det regnede temmelig meget, så der var ikke særlig mange til at lytte.

Og så er jeg klar til en smuttur til Tyskland igen. Denne gang bare lige et smut syd for grænsen til Fehmarn, hvor min mor og jeg gerne vil undersøge indkøbsmulighederne i området. Når vi tager ned på de sædvanlige indkøbsture, så er det jo altid de samme forretninger, vi besøger. Så denne gang vil vi gerne se lidt mere.

Garden

Orkester

Denne gang var orkesteret, jeg spiller med i, hyret til at spille ved en kro. Omstændighederne var lidt anderledes, end vi var vant til. Vi skulle spille foran kroen, som ligger ud til en befærdet vej. Udfordringen var derfor, at vi havde meget svært ved at høre hinanden. For det første var der larmen fra bilerne, og for det andet så forsvinder lyden op i luften, når man spiller udenfor. Vi spillede godt, men man kunne godt høre, at vi var lidt usikre i første nummer, fordi vi lige skulle vænne os til, hvor svært det var at høre hinanden.

Privat har jeg til min musik ledt efter et program, som kan bruges som rytmeboks. Jeg kan rigtig godt lide play-along bøgerne, men jeg har en del gamle noder, og det ville være rart, hvis jeg kunne bruge dem også. Heldigvis er min far god til at finde forskellige ting, så han havde fundet frem til et program, som hedder Band-in-a-Box. Det er hermed bestilt, og jeg glæder mig til at prøve det.

Sidst min bil var til service, fik jeg en anmærkning i servicebogen om, at den kunne trænge til en ny undervognsbehandling.  Den slags skal helst gøres, inden det bliver alt for vådt og efterårsagtigt, og eftersom jeg lige er startet på min sommerferie, så er det et godt tidspunkt at få det gjort. Jeg havde arrangeret det sådan, at jeg afleverede bilen en morgen, og så skulle mine forældre hente mig. Der stod jeg med alle mine pakkenelliker, for jeg havde lovet at tage tværfløjte og saxofon med, så jeg kunne give et nummer eller to. Desuden havde jeg købt morgenmad på vejen, så jeg lignede vist mest af alt et pakæsel. Manden, jeg afleverede bilnøglerne til, kiggede også noget på alle mine tasker. Dagen efter kunne jeg så hente min bil igen, og så håber jeg, at der igen går ca 4 år, før den skal undervognsbehandles igen.

Billede: Billedet er fra Schmetterling park i Burg auf Fehmarn

Butterfly