Foreningernes dag

Foreningernes dag er noget, som afholdes rundt om i landet på forskellige tidspunkter. Det er en dag, hvor foreningerne i kommunen samles og prøver at hverve nye medlemmer. Foreningerne stiller boder op, hvor man kan se, hvad de laver, og så kan man stille spørgsmål og se tingene an. Det er en god måde at opdage, hvor mange foreninger der er, og hvilke muligheder man har.

Orkesteret, jeg spiller med i, er også en forening, så vi skulle selvfølgelig også repræsenteres. Og det mest nærliggende var selvfølgelig, at vi spillede til åbningen. Vi leverede en god oplevelse, men desværre så var vejret ikke med os. Det regnede temmelig meget, så der var ikke særlig mange til at lytte.

Og så er jeg klar til en smuttur til Tyskland igen. Denne gang bare lige et smut syd for grænsen til Fehmarn, hvor min mor og jeg gerne vil undersøge indkøbsmulighederne i området. Når vi tager ned på de sædvanlige indkøbsture, så er det jo altid de samme forretninger, vi besøger. Så denne gang vil vi gerne se lidt mere.

Garden