Tysklandstur

4 dage til Tyskland var lige, hvad jeg trængte til. Vi startede med at smutte i sommerfugleparken i Burg. Hold da op, hvor var der mange forskellige slags sommerfugle. Og af en eller anden grund så var de ret glade for min mor og jeg… og min mors maskot, Stitch (se billedet nedenfor). Det var en god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Vi besøgte også Meereszentrum Fehmarn i Burg. De havde også en del at se, men jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke er så meget til fisk og havdyr, så det er ikke en oplevelse, jeg har lyst til at gentage.

Til gengæld fandt vi en T-shirt butik i Burg midtby, hvor man vælger T-shirt og motiv, og så sørger de for at kombinere de to ting. Den butik var vi forbi mere end en gang. Jeg har nemlig haft svært ved at finde røde T-shirts, og her var alletiders mulighed. Og nej, jeg var ikke den eneste, som fik T-shirts fra den butik. Vi købte også nogle stykker til min far, og min mor kunne selvfølgelig heller ikke undvære et par stykker 🙂

Vi fik set Burg, Heiligenhafen og Oldenburg in Holstein. I Oldenburg ligger resterne af en gammel ringmur fra middelalderen. Her tilbragte min mor og jeg nogle timer på bare at nyde det gode vejr og naturen – og et par småkager.

Billede: Billedet er fra Schmetterling park i Burg auf Fehmarn

Butterfly on Stitch