Månedsarkiv: december 2014

Glædelig jul 2014

En gave fra firmaet er altid rar – også selvom det ikke er en rigtig gave. Det er nemlig besluttet, at alle medarbejdere skal have en iPad som arbejdsredskab, der hvor jeg arbejder. Og hvad gør man, når ens chef ringer og siger, at det er ok at hente ‘dyret’ mellem jul og nytår, selvom man har ferie?

Ja, jeg var nærmest allerede på vej ud af døren. Og det gik så stærkt, at det var først, da jeg stod af på stationen tæt på arbejdet, at jeg fandt ud af, at jeg havde glemt mine nøgler. Hvad gør man så? Først forsøgte jeg at ringe til en kollega for at høre, om jeg havde nogle muligheder for at komme ind i bygningen. Firmaet har lukket mellem jul og nytår, så der var ingen på arbejde, der kunne hjælpe. Og nej, min kollega kunne heller ikke hjælpe mig.

Det endte med at vi lavede en aftale om at mødes på halvvejen, og så ville jeg give noget mad og køre ham hjem bagefter. Nøj, hvor var jeg sur på mig selv over, at jeg ikke havde husket de nøgler. Så det, som jeg regnede med, skulle være en halvdagstur blev lige pludselig til en heldags seance. Nåh, men jeg fik da fat i dimsen, så jeg har lidt at lege med i juledagene.

Glædelig jul

Fairytale of New York på sax (det er mig, der spiller sax)

Santa Claus

Sidste arrangement i 2014

Sidste arrangement for orkesteret for i år er nu afholdt, og vi kan holde juleferie med god samvittighed. Det er vist også lidt tiltrængt. På den anden side er det nu også dejligt, at vi har fået luftet instrumenterne så meget. Og vores julerepertoire er blevet godt slidt.

Jeg har for øvrigt valgt at give mig selv julegaver i år – og det er julegaver under træet!! Okay, måske det kræver en forklaring… jeg har rent faktisk bestilt julegaver med lys til at lægge under mit kunstige juletræ. Første sending var forkert farve, da de havde sendt mig nogle hvide i stedet for røde. Jeg skrev til sælgeren, og jeg blev tilbudt, at jeg kunne beholde de hvide til halv pris. Det sagde jeg ja til, og så bestilte jeg et sæt i røde igen.

De hvide pakker fik jeg afsat til en god ven, som blev meget glad for det gode tilbud, og jeg modtog de røde pakker et par dage senere. Nedenfor kan ses, hvordan det ser ud – pakkerne ligger til venstre for træet.

Christmas tree

Julespil

Med alle de julearrangementer orkesteret har I år, så er jeg meget glad for at kunne holde tidlig juleferie. Jeg har været så heldig at spare en masse flextimer sammen på arbejdet, og en del af dem skal afholdes inden jul, har jeg fået besked på. Det passer mig helt fint, for jeg tror aldrig, at jeg før har haft fri det meste af december, så jeg nyder det i lange drag.

I denne uge har der været 2 arrangementer med orkesteret. Og begge gange var det en success, så der er vel ikke så meget andet at sige til det. Samtidig har jeg påtaget mig en stor opgave i orkesteret – nemlig at skanne hele nodearkivet ind, så vi har det i elektronisk form. Jeg er en magelig type, så jeg har fået rokeret rundt på et par ting i stuen, så jeg kan sidde og skanne ind, mens jeg ser en god film. Så kan det da ikke gøres bedre 😉

Den sidste ting jeg har kigget på for nylig er opdatering af programmet Band-in-a-Box (BiaB), som jeg købte tidligere på året. Programmet findes i forskellige versioner – alt efter hvor mange rytmer og andet tilbehør der følger med. Jeg valgte at købe den billgste version, fordi jeg lige ville se det an, men nu er producenten kommet med et super opgraderingstilbud i forbindelse med en ny version. Det betyder, at jeg ufattelig billigt kan få fat i den næstestørste version. Så den er hermed bestilt, og jeg venter i spænding på at modtage programmet på en harddisk. Jeg har valgt at købe det direkte hos producenten, hvilket betyder at det kommer fra Canada. Og ja, det medfører, at jeg skal betale told og moms, men det er stadig væsentlig billigere, end hvis jeg skulle købe det hos de danske forhandlere (de tjener tilsyneladende godt på den slags).

Crystal Moments (det er mig, der spiller fløjte)

Christmas bow