Månedsarkiv: februar 2015

Vinduesviskere

Det regner altså for meget i Danmark. Det er nemlig utrolig irriterende, når vinduesviskerne på bilen piber og hyler, når jeg skal bruge dem i regnvejr. Gudskelov er det rimelig nemt at løse problemet – jeg skal bare købe nogle nye.

Med det samme fik jeg gode råd af min far. Bosch laver nemlig en speciel type viskere, som de har på deres bil, og som er utrolig gode. Så jeg gik straks på jagt efter tilsvarende til min bil. De blev fundet forholdsvis nemt og til billige penge. Så var spørgsmålet bare, om jeg selv kunne skifte dem.

Jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke gider bruge al for meget tid på den slags, og jeg har et værksted lige i nærheden, som jeg evt kunne smutte forbi. Men det må jeg sige, det er sørme nemt at skifte vinduesviskere på min bil. De nye viskere er helt lydløse, og så virker de meget bedre end de gamle. Mere kan jeg vel ikke forlange, vel? 🙂

Billede: Min nye miniplante

Mini Holly

Stylus

Man skulle tro, at min far og jeg er blevet vanvittige. Vi er gået totalt amok med at købe forskellige stylus til iPad. I tidernes morgen var jeg heldig at købe nogle stylus, som passede min far og mig godt, fordi der ikke skulle lægges de store kræfter i at få dem til at virke. Ulempen er så, at de hurtigere går i stykker, fordi gummiet er så blødt, og nu kunne vi pludselig ikke finde nogle magen til dem, jeg havde købt tidligere.

Min far gik derfor på jagt efter mulige afløsere. Og efter en rum tid fandt han et mærke, som hed ‘The Friendly Swede’. De har både standard stylus, stylus hvor spidsen kan skiftes, stylus med hybrid spids og stylus med tyndere spids. Vi købte en pakke af hver, hvor hver pakke indeholdt 3 stylus af den samme type.

Den første stylus vi kasserede med det samme, var den med en tynd spids. Den virkede simpelthen ikke halvdelen af tiden. Stylusen med hybrid spids kunne jeg rigtig godt lide, og min far var også stor tilhænger af den – bortset fra når den skulle bruges til at skrive på tastaturet. Til gengæld var den stylus med spidsen, der ikke kunne skiftes, et hit til at skrive på tastaturet for min far. Så nu er vi dækket ind i noget tid 🙂

På arbejdet har jeg fået lov til at afprøve et par Wacom penne – en med gummi spids og en med en hård tynd spids. Den med gummispidsen kan jeg godt lide, men jeg er lidt storforbruger af spidser. Pennen med den tynde spids er rigtig god til at skrive/tegne med, men til almindelig brug er den ikke særlig velegnet.

Stylus'