Papirskærer

Dem af jer, som har læst de tidligere nyheder, har  hørt om mine play-along noder, og om hvordan jeg skanner dem ind for at kunne få dem på min iPad. Jeg har indtil nu benyttet mig af, at en af mine gode venner har adgang til en skæremaskine, og derfor har været så sød at skære ryggen af mine play-along noder.

Det er sket et par gange, at enten har jeg haft ferie, eller også har min ven haft ferie, og så er der gået flere uger, fra jeg har modtaget nodebogen, til jeg har kunnet skanne den ind – KRISE !! Måske en smule overdrevet – men det har gjort, at jeg har kigget efter en papirskærer.

Den slags er bare dyre her i Danmark. Specielt hvis de skal kunne tage mere end et par ark ad gangen. Men jeg fandt en billig en hos Amazon, så den bestilte jeg. Så jeg var da en anelse nysgerrig, da posten kom med den. Første konstatering – den er tung – MEGET tung. Posten havde da også sine problemer med at få den ud af bilen.

Nå, men jeg har da fået pakket den ud og sat den på et par borde. Jeg har valgt en model, som kan skære helt op til A3+ ark (jeg har en A3 printer, så det giver god mening), og den kan skære op til 500 ark ad gangen. Den er bare helt perfekt, og der skal slet ikke så mange kræfter til, som jeg havde troet. Eneste ulempe er, når jeg skal bruge de 2 borde, som den står på – så skal der lige løftes adskillige kilo for at flytte den. Til gengæld er det skønt, at jeg kan få skåret ryggen af mine nodebøger, når det passer mig.

Paper cutter