Månedsarkiv: april 2015

Snart ferie

Restferien nærmer sig. Det er den tid på året, hvor det sidste af ferien skal bruges, inden det nye ferieår starter d. 1. maj. Igen i år har jeg valgt at tage til Tyskland med min mor. Denne gang vil vi gerne besøge Lübeck og Hamborg og efter at have studeret et kort i et stykke tid, besluttede vi at finde et fast sted at bo, og her faldt valget på byen Bad Oldesloe. På den måde ville vi bo lidt midt mellem det hele.

Nåh, men tiden nærmer sig med hastige skridt, og jeg skal lige et smut til frisøren og have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk på bilen, før jeg skal afsted. Og så skal jeg selvfølgelig have pakket. Jeg glæder mig, og det er jo altid spændende, om vi har fundet et fornuftigt overnatningssted, når vi kun har billeder at vælge stedet på. Derudover håber vi, at restauranten falder i vores smag, for vi foretrækker at kunne vælte omkuld på værelset efter aftensmaden 🙂

Office desk before treatment
Mit arbejdsbord – klar til at få en kærlig hånd
Office desk after treatment
Mit arbejdsbord efter en slibning og oliering

Play along til orkester noder

Endnu engang er dagens emne play along. Hvis det ikke er gået op for dig, så er jeg meget glad for, at jeg er startet med at spille igen, og jeg synes, at det er helt fantastisk dejligt at spille med orkesteret. Nogle gange er det bare ikke helt så interessant at stå og øve de noder, som vi spiller til orkesteret. Jeg spiller stort set aldrig melodi stemmen, og det kunne være rart, hvis det var muligt at øve min stemme sammen med noget, der ligner orkesteret.

Jeg har tidligere været i gang med at skanne alle de noder ind, som orkesteret ejer. I den forbindelse fandt jeg ud, hvor hovedparten af vores arrangementer kommer fra. Så jeg blev da nysgerrig og begyndte at søge på nettet. Til min store overraskelse viste det sig, at størstedelen af vores arrangementer er indspillet af et professionelt band.

Helt billige er CD’erne ikke, og ofte er det kun et enkelt eller to numre fra hver CD, som jeg skal bruge. Så jeg gik lidt i tænkeboks, for hvis jeg skulle købe alle de tilgængelige numre, så ville det blive noget af en dyr fornøjelse. Igen blev jeg positivt overrasket, for det viste sig, at jeg kunne købe musikken på iTunes. Dermed kunne jeg købe numrene enkeltvis. Pyha, det blev straks meget billigere.

Så vupti, der købte jeg lige 17 numre, og nu kan jeg øve med ‘orkesteret’, når det passer mig 🙂

Billede: Min blomstrende miniplante

Holly with small flowers