Månedsarkiv: juli 2015

Aktivitetsmåler

Jeg holder meget af at sidde stille. Og jeg kan blive så opslugt af mit arbejde, at jeg sidder ned i flere timer i træk. Ja, jeg ved godt, at det absolut ikke er sundt, men det kan altså godt være lidt svært at gøre noget ved det – også selvom jeg har alle de rigtige intentioner.

Så der skal selvfølgelig bruges en ‘dims’ 🙂 Spørgsmålet er bare hvilken dims, og hvad skal den kunne? Jeg har været noget fascineret af Jawbone armbåndet, fordi jeg godt kan lide udseendet, men uden et display giver den ikke megen information. Derudover har jeg også læst om rigtig mange problemer med dem.

Der findes et hav af forskellige dimser, men jeg er heller ikke interesseret i at give alt for mange penge, før jeg er sikker på, at det er noget, jeg vil bruge. Derudover så kommer der jo altid noget nyt og bedre om…. 2 måneder eller i morgen.

Efter at have undersøgt markedet så blev jeg enig med mig selv om, at jeg ønskede mig en form for armbånd, som kunne vise klokken, så jeg kunne lægge mit armbåndsur fra mig, og derudover skulle det gøre mig opmærksom på, når jeg sad ned for længe ad gangen. Jeg valgte Polar Loop i lilla, og jeg synes, at det lige passer til mig. Flere har også kommenteret det og synes, det er elegant. Nu håber jeg så på, at de små remindere bliver ved med at holde mig i gang. Lige nu virker de i hvert fald 🙂

Billede: Mit Polar Loop 2 ur

Polar Loop 2

Ny taske

Jeg har en skøn rygsæk, som jeg bruger, når jeg går på arbejdet. Den kan rumme temmelig meget, og det er et af mine store krav. Og så skal der være flere rum, så bærbar pc og drikkevarer ikke skal slås om pladsen. Desværre er den ved at være godt brugt, og skulderremmenes polstring er noget fladtrykt. Desuden er flere af lynlås-dimserne knækket eller på anden måde gået i stykker, så det er svært at lyne op og i. Derfor har jeg bestilt en ny taske.

Selvfølgelig kiggede jeg efter alternativer og det lykkedes mig faktisk at finde en anden. Min gamle rygsæk var af mærket Targus, men den nye jeg fandt er fra Wenger. Den er noget mere robust, så jeg glæder mig til at tage den i brug.

Derudover så har jeg aldrig fået købt et beskyttende cover til min iPad. Det vil sige, at jeg selvfølgelig har et til dagligdagsbrug, men jeg har ikke noget til, når jeg skal ud og spille med orkesteret. Desværre har vi ikke haft nogle arrangementer her det første halve år, men vi er blevet booket til et ‘By Night’ arrangement i en af de nærliggende byer, så nu er det på tide at få bestilt et cover. Jeg endte med at bestille samme type, som jeg havde til min gamle iPad – en Griffin Survivor case – så nu kan jeg roligt tage iPad’en med i regnvejr, og den kan også beskytte iPad’en, hvis jeg taber den.

Sidste nye ting er ikke ny længere, og dermed er det en sensation, at jeg endelig har taget det i brug. For snart 3 år siden købte jeg en tæppestump, som skulle skæres til og erstatte det tæppe, som ligger bag i min bil. Men jeg har simpelthen været for sløv til at gøre noget ved det! Det er nu gjort, og det er bare blevet så flot 🙂

Billede: Se, hvor fint tæppet er blevet skåret til 🙂

Trunk with new carpet