Godt nytår 2017

2016 er brugt, og det er faktisk lidt spændende at kigge tilbage på året, der gik. Det har været et virkelig spændende år. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvor sjovt det kunne være at købe et nyt instrument. En ting er, at man kan vælge forskellige mundstykker og blade til en klarinet, men at barrel og bell også er en vigtig del, havde jeg ikke forestillet mig.

Derudover har jeg lært noget om mig selv – at jeg rent faktisk godt kan tage en endagstur til London uden at blive totalt nedlagt af min migræne. Turen til London for at prøvespille klarinetter blev planlagt i en weekend, og ugen efter tog jeg afsted. Så både spontanitet og  nervøsiteten over at skulle klare en endagstur blev øvet, og jeg lærte, at det kan jeg godt.

Og det er kun godt at komme ud af sin komfortzone en gang imellem, for det sikrede endnu en tur til London i december måned. Denne gang for at deltage i en workshop med Gareth McLearnon og Abigail Burrows.

Hvad bringer 2017? Tja, det ved jeg ikke med sikkerhed endnu. Jeg ved, at jeg skal en tur til London i april for at få serviceret min klarinet (gratis 1-års tjek), og jeg har planer om at få nogle saxofon lektioner, så jeg kan blive endnu bedre til at spille. Arbejdsmæssigt bliver det et hektisk år, så jeg tror bare, at jeg læner mig tilbage og ser, hvilke muligheder der dukker op i løbet af året 🙂

Jeg ønsker alle et GODT NYTÅR.

Fireworks