Næsten ferie

Det er næsten ferietid. Dels har jeg noget restferie (ca 2 uger), men jeg er også blevet påtvunget at afspadsere 3 uger, så det er i alt 5 ugers ferie, der skal bruges. Er det ikke lækkert, spørger de fleste. Jo, under normale omstændigheder er det, men i min nuværende arbejdssituation er det bare så dårlig planlagt, som noget kan være.

Vi har forrygende travlt på arbejde, fordi vi skal have nye pc’ere, hvilket også betyder Windows 10 og Office 2016 + hele den bagvedliggende server infrastruktur skal opdateres til at understøtte nyt styresystem mm. Derudover går min kollega på barsel + ferie i næsten 4 måneder, og da han har været i gang med en større udvidelser af vores sikkerhedsproduktportefølje, så skal jeg også lige have lært det inden juni.

Så ærlig talt, nej, jeg synes faktisk ikke at det er lækkert med 5 ugers ferie. Jeg ved, hvor meget arbejde jeg kommer tilbage til, og det glæder jeg mig ikke til.

Til gengæld har jeg (endelig) fået ringet til en saxofon lærer. Jeg vil gerne have nogle gode råd til, hvordan jeg kommer i gang med at improvisere. Jeg er simpelthen så bundet af noder, at jeg ikke kan finde ud af at spille 2 toner mere, end hvad der står. Og har jeg ingen noder foran mig, så aner jeg ikke, hvad jeg skal spille. Derudover håber jeg på, at læreren kan give mig gode råd til, hvordan jeg kommer til at spille bedre.

Billede: Ny type ferie krævede en ny kuffert 🙂

Suitcase