Lang arbejdsdag

Det var blevet tid til noget aftenarbejde henne på arbejdet. Vi skulle flytte alt udstyr fra et serverrum til et andet. Mit job var tidligt om morgenen at sørge for, at vi uden problemer kunne lukke vores SAN, som skulle flyttes. For de interesserede, så har vi to SAN, som replikerer, og det er derfor muligt at køre aktivt kun på det ene. Problemet var bare, at det meste af failover processen forløb uden problemer, men den sidste ‘klump’ gav problemer. Da dette blev gjort fredag morgen, så var det bare om at gøre sit bedste for, at der kunne arbejdes på failover systemerne, mens vi kontaktede vores SAN leverandør for at høre, hvorfor vi pludselig ikke kunne tilgå data på vores diske.

Det mest irriterende var, at på et tidspunkt blev opgaven overgivet til et support center i Indien. Det kan godt være, at de er dygtige og billigere, men jeg kunne stort set ikke forstå, hvad manden sagde til mig. Det hele blev gjort værre af, at jeg er ikke SAN ekspert, så jeg havde heller ikke mulighed for at gætte mig frem. Gudskelov endte sagen med, at leverandøren sendte en mand fysisk til vores adresse (han ville i øvrigt heller ikke snakke med inderen), og efter flytning af udstyret fra et serverrum til et andet, så fandt vi fejlen, rettede den, og så virkede alt igen.

Det blev godt nok en lang dag, eftersom jeg startede kl 4 om morgenen og forlod arbejdet klokken 2 om natten. Og tro mig, weekenden blev brugt til at sove og slappe af i.

Billede: Billedet er taget fra London Eye

Picture taken from London Eye