Månedsarkiv: september 2017

Ny dirigent

Det er tid til den nu årlige rensning af min saxofon. Efter sidste års succes har jeg igen i år skilt min saxofon ad i alle de stumper, som jeg umiddelbart kan. Alting er blevet renset, pudset, poleret og smurt, så det er jo en ‘ren’ fornøjelse 😉

Samtidig passer det godt med, at vi er startet på en ny sæson i orkesteret, og vi har allerede spillet til vores første arrangement – endda med ny dirigent. Vores gamle dirigent ville prøve udfordringer med noget andet, og så havde han skaffet kontakt til en anden dirigent, som gerne ville tage udfordringen op med at dirigere os. Indtil videre er det en positiv oplevelse. Vores nye dirigent gør tingene på en anderledes måde, og umiddelbart virker det til, at hans måde at rose på giver pote, så folk øver lidt mere. Det er bare skønt.

Og endnu engang når vi skal spille på den sommerlige tid af året, så kommer den evige diskussion af, hvilke trøjer vi skal have på. Vi har en dejlig, varm sweater med logo, som vi normalt møder op i, men flere vil gerne have hvide T-shirts. Jeg ejer ikke en hvid T-shirt, og da jeg er temmelig sart og kuldskær, så er jeg ikke til T-shirt, men er meget glad for den blå sweater. Alligevel har jeg gået og tænkt lidt over det, for jeg har også forstået på det big band, jeg spiller med i, at de spiller i hvide bluser, og hvad skal jeg så gøre? Jeg har fundet en form for hvid cowboy skjorte. Den har lange ærmer, mulighed for varm undertrøje, og så er den ikke helt hvid, så jeg kan også bruge den til andre lejligheder. Butikken i England var meget behjælpsomme med at finde ud, hvilken størrelse jeg skulle bestille, og den er bare så flot.

Saxophone taken apart

Nyt ur

Kender du typen, der skal have en ny dims, hver gang der skal laves en ny målsætning i livet? Jeg synes helt bestemt, at jeg ikke hører til den type, men nu er det sådan, jeg har købt et nyt fitness ur, så jeg bedre kan få lettet røven. Lyder det bekendt? Måske var det også, hvad jeg skrev for nogle år siden, da jeg købte min Polar Loop aktivitetsmåler 🙂

Helt ærligt, så var jeg egentlig bare ved at være træt af mit Polar Loop ur, og jeg kunne også godt tænke mig noget, som kunne vise notifikationer. Apple uret var ikke en mulighed, for jeg gider ikke at være afhængig af, at det skal lades op hver aften. Jeg endte op med at kigge på fitness dimser fra Polar, Garmin og Fitbit.

Og så bliver det pludselig svært, for hvad vægter højest – funktionalitet eller udseende? Det tog mig nogle uger at blive enig med mig selv. Til gengæld blev det en kombination af udseende og funktionalitet, og jeg endte med at bestille et Fitibit Charge 2. Det havde en tilpas stor skærm og var i stand til at måle puls og give søvnstatistik, og så havde det en smart detalje med, at man kunne skifte selve urremmen. Og når man kigger på de uoriginale muligheder, så bliver man næsten overvældet.

Jeg har lige modtaget det, så jeg glæder mig til at stifte nærmere bekendtskab med det.

Billede: Den originale urrem

Fitbit Charge 2 band