Vejhjælp

4 ugers ferie er næsten slut, og jeg skal starte på arbejdet igen i morgen. Det har været en dejlig afslappende og tiltrængt ferie, og det eneste, jeg faktisk har foretaget mig af kulturelle ting, er et besøg på Rosenborg Slot. Jeg havde specielt sagt til min mor, at kronjuvelerne var en stor oplevelse.

Selve Rosenborg Slot var en stor succes. Vi var tre afsted – mig, min mor og min moster. Desværre var kronjuvelerne et flop. Jeg syntes at kunne huske, at der var mange flere smykker for flere år siden. Heldigvis bakkede min moster mig op, så jeg i det mindste ikke følte, at jeg huskede helt forkert.

Jeg har dog fået lavet 1 praktisk ting i ferien. Jeg har nemlig bestilt FDM Vejhjælp. Det er sådan, at jeg på mit nuværende bilværksted får gratis vejhjælp, når jeg får bilen serviceret hvert år, men den dækker kun i Danmark. Og selvom jeg ikke kører meget i udlandet, så vil det være typisk, hvis jeg får brug for det 10 km syd for grænsen. Vejhjælp ved mit nuværende forsikringsselskab ville være meget dyr, fordi bilen snart fylder 8 år, så jeg kiggede på FDM i stedet. Her kan vejhjælpen kombineres med andre ting såsom gratis skift sommer- og vinterdæk, dækopbevaring mm. Efter lidt hovedregning konkluderede jeg, at vejhjælp + 2x skift mellem sommer- og vinterdæk gav samme beløb, som at tage den store pakke, som gav mig gratis opbevaring af dæk oveni. Så for første gang skal jeg ikke have dæk med hjem, når jeg skal skifte til vinterdæk. Faktisk glæder jeg mig til, at jeg er fri for at håndtere de tunge dæk.

Billede: Billedet er fra Las Vegas

Picture taken in Las Vegas