Månedsarkiv: juli 2018

Medlem af wienerorkester

Jeg vil ikke sige, at jeg har gået og ventet på den telefonopringning, men jeg havde da håbet, at det ville ske på et tidspunkt. Jeg er nemlig blevet ringet op for at høre, om jeg vil spille med sammen med wienerorkesteret. Denne gang ikke som solist, men som almindeligt medlem. Dermed er jeg officielt blevet fast medlem – juble.

Det var så hyggeligt, sidst jeg spillede med dem, og jeg gik derfra med håbet om, at de ville kontakte mig, næste gang de skulle ud og spille, og det skete så. Vi skal spille til et Lions arrangement, hvor der også kommer nogle unge musiktalenter, som skal spille ind imellem. På den måde bliver det et varieret repertoire. Så der er hermed lagt nogle øvegange i kalenderen.

Gekko
Billede fra en zoo

Rødt kryds

Hvor er det svært at være tålmodig, når man venter på noget godt. Det er ved at være lang tid siden, at det blev afgjort, at Fibia lægger fibernet ned i byen. Og jeg har nærmest tjekket deres hjemmeside dagligt for at få en ide om, hvornår de går i gang, og hvornår jeg bliver tilkoblet.

Nu er der så endelig sket noget. Der har været en mand fra Fibia forbi mig, så vi kunne se på, hvor kablet skulle graves ind, og hvor fiberboksen skulle sættes. Så nu har jeg fået et rødt kryds på væggen, og jeg glæder mig at få en stabil internet forbindelse.

Butterfly caterpillar
Sommerfuglelarve på mit skur