Forberedelse til nytårskoncerter 2019

Det er så sjovt at være med i wienerorkesteret og meget anderledes end de 2 andre orkestre, jeg spiller med i. I de 2 andre orkestre øver vi en gang om ugen i 10-11 måneder om året. Personligt kan jeg godt blive lidt træt af den gentagne natur af dette og bare have lyst til at blive hjemme – simpelthen for at bryde mønstret.

I wienerorkesteret øver de kun, inden de skal ud og spille. Ja, jeg ved godt, at det ikke er mere end et par måneder siden, vi var ude at spille sidst, men jeg synes nu alligevel, at det er fascinerende, at der kun planlægges 2 øvegange, inden vi skal spille 4 koncerter i januar. Men omstændighederne er også anderledes. Det forventes, at folk kan spille og går hjem og øver.

Og nej, du læste ikke forkert… vi skal spille samtlige 4 søndage i januar. De 3 af arrangementerne foregår i kirker og er inklusiv nogle af de unge talenter fra Lions arrangementet, mens det 4. arrangement er på et plejehjem, og her er det talenter fra wienerorkesteret, der underholder, samt et orkester, der spiller evergreens (ledes af den samme som står for wienerorkesteret).

iPhone Cover
Vinter cover til min iPhone