Juledekorationer og julekoncerter

Så er vi kommet et stykke ind i december, og jeg har lavet mine juledekorationer, pyntet juletræet og julepyntet hele huset. Jeg er altså klar til den søde juletid – og så har jeg ferie resten af året!! Hvor heldig kan man lige være? Det er nu også meget rart, for jeg har 4 julearrangementer med det ene orkester, så det er rart, at arbejdet ikke kalder også.

Det kedelige er, at vores faste dirigent har valgt at stoppe hos os, og det har givet en del problemer med at finde dirigenter, der ville øve med os og tage ud og spille med. Alle er sådan set allerede optaget. Som erstatning har en fra orkesteret taget udfordringen op, og det er virkelig godt gjort.

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg ikke forstår ham, når han prøver at forklare, hvad han gerne vil have. Skyer, spindelvæv og bolde kan jeg simpelthen ikke relatere til musik, men sådan kommunikerer vi forskelligt. Og så er han stor fan af Nu tændes tusind julelys, og her ser jeg en stor fejl, da den bare ikke lyder godt, når orkesteret spiller den. Det virker som om, at han bare gerne vil have den til at lyde godt, og så falder den fuldstændig til jorden, musikerne ikke kan få den til at hænge sammen.

Jeg krydser fingre for, at de sidste koncerter lyder godt og at dem, som har hyret os, bliver tilfredse. Det er altid rart, hvis vi bliver inviteret til at spille igen næste år.

Christmas decoration