Sokker

Normalt er jeg meget konservativ, når det gælder indkøb af sokker. De skal være sorte med et lille diskret motiv over anklen. Desværre bliver det sværere og sværere at finde den slags sokker. Det er virkelig blevet mode med farverige, stribede sokker – og dem kan jeg ikke lide.

Nu er der dog sket det, at jeg rent faktisk har fundet nogle sokker med flere farver, som jeg godt kan lide – chok. Til gengæld har det resulteret i, at jeg nu har en sokkeskuffe, som er fyldt til bristepunktet. Det er nu meget rart.

Jeg har i første omgang kastet min kærlighed på sokker fra Happy Socks, som er ensfarvede på foden, men med mønster over anklen. De er ikke specielt billige, men det er en dejlig kvalitet. Jeg har dog også forsøgt mig med nogle billige sokker købt hos Amazon, som også virker dejlige, og så må tiden vise, om pris og kvalitet hænger sammen.

En anden ting som jeg er faldet for hos Happy Socks er julesokker. Der var selvfølgelig tilbud på dem her i starten af året, så jeg kom til at købe flere forskellige – jeg er hermed allerede klar til jul 🙂

Christmas socks
Christmas socks