Håndværker udskyder aftale

Det er den tid på året, hvor de forskellige juleudstillinger åbner. I den anledning var jeg kørt til en af planteskolerne i nærheden, som har tradition for at lave den flotteste juleudstilling i området. Faktisk var jeg på jagt efter en guirlande mangen til den, som jeg købte sidste år til mit juletræ. Jeg håbede, at de ville have den igen i år, men det var desværre ikke tilfældet.

Turen var ikke helt forgæves, for i stedet faldt jeg over et kunstigt kalenderlys. Det var faktisk ret smart, og jeg var fristet til at købe et par stykker – et til mig og et til mine forældre. Efter lidt betænkningstid og tjek af pris på nettet så købte jeg 2 stk.

På vej ud til bilen med lysene ringede min telefon. Det var håndværkerne, som var nødt til at udskyde reparationen af mine klinker. Han skulle ellers være dukket op i kommende uge, men nu var jeg sat tilbage til uvisheden, da han ikke var sikker på, hvornår han så skulle komme. Men han lovede, at det ville være færdigt inden jul. Tilbage var frustrationen, for det er stadig svært at planlægge mit arbejde, når håndværkerne ikke vil binde sig til en dato.

Artificial calendar light