Mureren er færdig

Mit klinkegulv er færdigt – næsten. Mureren er færdig med arbejdet, men snedkeren skal komme og lave hans del med lister osv. Efter at have gået tingene igennem, så har jeg fundet nogle små fejl hist og pist.

Jeg bliver enig med mig selv om, at jeg vil høre snedkeren, når han ringer, om hvem der tager sig af den slags fejl. Desværre ved jeg ikke, hvornår snedkeren kommer, men jeg krydser fingre for, at der ikke går lang tid. Jeg vil gerne nå at holde min fødselsdag i år, men det kræver, at arbejdet er færdigt, og jeg kan nå at gøre rent.

En anden god ting er, at jeg endelig har fået gjort noget ved min sko garderobe. Hold nu fast… jeg har købt fire par sko, og jeg har fået lavet indlæg til dem. For nogle er det måske ikke mange med 4 par sko, men hvis du kender mig, så er jeg normalt typen, der kun har et par. Fordelen ved det er, at det aldrig er svært at vælge, hvilket par jeg skal tage på 🙂

Jeg glæder mig til at komme ud og gå i mine nye sko. Specielt kondiskoene ser jeg frem til, for de er meget lettere end mine tidligere sko, og jeg er spændt på, om det gør en forskel.

New floor