Projekt gulv er færdigt

Snedkeren ringede og meldte sin ankomst, og samtidig fik vi en snak om de par småfejl, jeg havde fundet. Snedkeren sagde, at det skulle han nok se på, når han kom.

Snedkeren dukker op, og så kigger vi lige rundt på de ting, som jeg har bemærkninger til. Blandt er der en enkelt klinke som er lagt for lavt i forhold til de andre klinker. Heldigvis havde vi snakket om det i telefonen, og snedkeren havde lavet en aftale med mureren om, at mureren ville komme og fikse det samme dag.

Nu er alting færdigt, og jeg er fri for håndværkere. Jeg er imponeret over det nye gulv. Jeg var glad for det gamle, men det nye er bare så meget pænere og passer meget bedre til resten af huset. Nu skal der gøres rent.

Uha, det tog lang tid at vaske vægge, døre mm af i køkken/alrum. Hold da op, hvor sådan en murer kan svine med klæbemasse – op til en meter op ad vægge og døre. Gulvet er også gennemgået for små klatter af klæbemasse, og så var der selvfølgelig mere end normalt støvet. Både støv fra da de pillede klinkerne op, men så sandelig også støv fra fugemassen, så karklud og gulvvaskevand blev helt brunt.

Gulvet skulle vaskes 3 gange, før det holdt op med at blive brunt af fugemassestøv. Og så var det tid til at vokse gulvet. Jeg gjorde det en aften, og det fortrød jeg dagen efter. Det var nemlig svært at se, om laget blev lagt jævnt, men det kan anes/ses i dagslys. Nåh, men voksen slides af med tiden, og så kan jeg jo lave det pænere næste gang.

Udover rengøring og at alle køkkenting skulle vaskes/tørres af, inden de blev sat på plads, så var der også lige tid til at tage ud og spille julemusik sammen med et reduceret wienerorkester. Vi skulle spille i en kirke, og det var en succes og utrolig hyggeligt. Jeg håber, at det også er noget, vi skal til næste år.

New floor
Gulvet i bryggerset