Fødselsdag

Pyha, så lykkedes det at få afholdt min fødselsdag. Jeg var glad for, at jeg nåede at få de fleste ting gjort rene, og specielt at jeg nåede at få vokset mit gulv. Alle spurgte mig om, hvorfor jeg egentlig smurte voks på gulvet, når klinkerne i forvejen har en lukket overfladet.

Da mit hus var færdigbygget, og jeg flyttede ind, gik jeg i gang med at læse om vedligeholdelse af køkkenbord, skabe, døre, trægulve – og selvfølgelig også klinkegulvet. Her fandt jeg en hjemmeside hos Evers (det var Evers klinker, der oprindeligt var i køkken/alrum), hvor de anbefalede at smøre voks på gulvet, også selvom klinkerne i sig selv ikke havde behov for det. Der er to fordele, dels beskytter det fugerne og gør dem nemmere at holde rene, og dels beskytter det også klinkerne, så de bliver nemmere at gøre rene. Så min tanke var, hvorfor skulle jeg ikke gøre det? Det er nemt at gøre, gulvet skal bare være rent.

Når nu jeg havde fået sådan et fint nyt klinkegulv, så skulle der selvfølgelig også købes lidt nyt. For det første trængte måtterne i bryggerset til en udskiftning, men jeg var ærlig talt også godt træt af den kedelige grå/sorte farve. Hvorfor er det så svært at få pæne måtte i forskellige farver i Danmark, hvis de skal være større end 60×90 cm? Altså måtte jeg gå på jagt på Amazon, for sikke et udvalg der er i andre lande!!! Mit valg kan ses på billedet.

Nu er jeg til gengæld også træt, og heldigvis starter jeg også på juleferie, så jeg tager dagen stille og rolig, smider benene op og ser en god julefilm.

Floor mats
Gulvmåtter ved hoveddøren
Floor mat
Gulvmåtte ved terrassedøren