Månedsarkiv: januar 2020

Godt nytår 2020

Jeg ved godt, at det er en smule forsinket, men jeg vil godt ønske alle et godt nytår. Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år, og at starten er gået godt. Jeg selv startede det på en lidt dramatisk måde, men det er en historie til næste gang.

Sidste år startede med, at jeg fik fibernet, hvilket jeg har været meget tilfreds med. Det var skønt at slippe for en antenneforening, som ikke kender ret meget til stabilt internet. Derudover var der alle mine problemer med at få nye klapper på min klarinet, fordi belægningen var begyndt at skalde af. Heldigvis blev resultatet godt, men det var en dyr fornøjelse.

Sidste år bragte også et nyt stykke legetøj med sig – en aerophone. Det er et fascinerende instrument, men jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke får spillet nok på det. Dermed kan jeg tage hul på, hvad jeg godt kunne tænke mig, at det nye år bringer.

Jeg kunne godt tænke mig at bruge mere tid på at spille i 2020. Dels har jeg en del online kurser til både klarinet, fløjte og saxofon, som jeg endnu ikke har fået kigget på, men jeg glæder mig også til at kende min aerophone lidt bedre.

Derudover har jeg en drøm om at starte en hjemmeside om play along noder, men det er stadig på tegnebrættet, og jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg har tid til det. Og så er der problematikken med copyright, for hvad må man, og hvad må man ikke. Det ville være fedt, hvis det var lovligt at spille 15-30 sekunder af et par numre fra hver hæfte, så det kunne give en fornemmelse af kvaliteten af play along musikken. Nåh, men må jeg se, hvad året ellers bringer.

God nytår 2020

Happy New Year