Netatmo

Hjemmearbejde er blevet normen i øjeblikket, og i den forbindelse bliver der talt arbejdsmiljø i hjemmet. Lad mig starte med at sige, at jeg har en dejlig hjemmearbejdsplads. Et dedikeret værelse med arbejdsbord og en skrivebordsstol, som passer præcis til mig. Belysning, temperatur mm er selvfølgelig også skræddersyet til mig, da jeg selv har indrettet værelset.

En ting, jeg dog har været lidt nysgerrig efter, er, hvordan og hvorledes der skal luftes ud. Ja, jeg ved, at man ‘bare’ skal åbne vinduet et par minutter i timen, og det betyder jo ‘ingenting’, bliver der sagt af eksperterne. Det kan godt være, at det gælder, for de fleste mennesker men i forhold til mig, som er ekstra følsom overfor træk, kulde osv, så er det ikke ‘ingenting’, men derfor skal jeg ikke være blind for, at jeg ikke ved, om ventilationen er god nok.

Jeg fik en reklame mail for et eller andet firma, som annoncerede med Netatmo Smart Vejrstation. Den kan måle temperatur, CO2 niveau, luftfugtighed og lydniveau indenfor, og der er en udendørssensor med, som måler temperatur, ozon, lufttryk og fugtighed. Der kan desuden købes ekstra indendørssensorer, som måler temperatur, CO2 niveau og luftfugtighed.

Jeg ved, at min migræne til dels påvirkes af vejret, så det kunne være lidt spændende, om jeg vil kunne bruge de forskellige data til at vurdere, om en gåtur vil udløse en migræne eller ej. Det var derfor medvirkende årsag til, at jeg bestilte sådan en dims.

Nu er den sat op, og umiddelbart ser alt godt ud. Nu bliver det spændende at se, om det var en ‘døgnflue’, eller om jeg kan få noget brugbart ud af det i længden 🙂

Netatmo Weather Station