Månedsarkiv: juni 2020

Dækkeservietter

Jeg har et ambivalent for hold til dækkeservietter. Overfladen på mit spisebord er lavet af laminat, så det er praktisk. Alligevel kan jeg godt lide at have dækkeservietter liggende på det, så det bliver skånet så meget så muligt.

Da min ex og jeg var sammen, så havde vi købt nogle meget flotte dækkeservietter som var flettet med sort og kobberfarve. Men helt ærlig, hvem ved sine fulde fem synes, at det er praktisk, at der er huller i dækkeservietterne? Så hvis man spildte noget på dem, så skulle bordet alligevel tørres af.

For et par år siden blev jeg godt træt af dem og ledte efter nogle andre. I Danmark er udvalget meget begrænset i forhold til farver, og samtidig vil jeg godt have dem i en rimelig god størrelse – ellers er det lige meget. Jeg havde fundet nogle med gamle landkort på, men baggrunden på dem var hvid, og det var synd i forhold til, at min bordplade også er hvid. Så det var lidt en kedelig omgang. Derudover er jeg altid lidt nervøs for, hvor meget varme de kan holde til, når jeg kommer med en varm tallerken var mikroovnen.

Nu ville jeg så igen forsøge at finde nogle fornuftige dækkeservietter, men jeg var godt klar over, at Danmark ikke ville være stedet, hvor jeg ville finde dem. Derfor startede jeg med at kigge rundt på Amazon for at få en fornemmelse af, hvad der var af muligheder.

Jeg er endt med at bestille nogle i filt. De er grå, så helt spændende er de måske ikke, men de ser elegante ud, og så kan de holde til 200 grader. For at få lidt farve på bordet har jeg fundet glasbrikker i farverne grøn og lilla, så det giver lidt spræl på bordet.

Placemats

Amazon Fire TV Stick

Det er frygteligt, som min far kan lokke mig til at købe forskellige ting. Sidste år var det en aerophone, som han mente, at jeg havde brug for (og han havde ret), men denne gang havde han kastet sin kærlighed på en Amazon Fire TV Stick.

Faktisk havde han købt en til sig selv og var gået i gang med at lege med den. Men han er i den alder, hvor han nogle gange gerne vil have lidt støtte, så han spurgte selvfølgelig, om jeg ikke også skulle have Fire Stick, så jeg kunne hjælpe 🙂

Jeg kiggede på den og blev lidt fanget af mulighederne, og så er jeg typen, der godt kan lide at lege med nye gadgets. Så jeg bestilte den og har nu modtaget den, og det er dermed ‘legetid’.

Amazon Firestick

Bilen er igen smukkeseret

Det er to år siden, at jeg skiftede bilværksted, og dermed er det også to år siden, at jeg sidst gav bilen en rengøringsomgang. Så jeg bestilte tid til service og en komplet rengøring inkl nano behandling af ruder og lygter.

Sidst jeg fik bilen behandlet havde værkstedet et samarbejde med et andet firma i forhold til rengøring/klargøring af bilerne, men denne gang havde de selv overtaget den service, så i den forbindelse fik jeg rabat på behandlingen – det var jeg ikke utilfreds med.

Nu har jeg så fået bilen retur, og den er stadig flot rengjort, men det er ikke helt lige så godt, som det var første gang. Men i forhold til prisen så er jeg tilfreds, og så er bilen også ved at være i den alder, at jeg snart skal overveje, hvad jeg vil ofre på den i forhold til at skifte den ud. Jeg er dog ikke tvivl om, at når jeg engang får en anden bil, så skal den have en omgang af det andet firma.

Inside of my car

Arbejdsweekend

Det er ved at være lang tid siden, at jeg har været på arbejde i en weekend, men nu var det blevet tid til at få opgraderet vores SQL cluster på arbejdet. Der var selvfølgelig lavet en del forarbejde inden, så det skulle helst gå forholdsvis smertefrit – og det gjorde det også.

Jeg skulle lave arbejdet sammen med en kollega og en konsulent. Det var skønt, at selve opgraderingen gik smertefrit, men det bedste af det hele var, at jeg/vi også lærte en del af konsulenten. Han havde så mange tips til os, hvilket gav mig en del ting at ensrette og rette/konfigurere på de andre SQL servere vi har. Det er bare guld værd, når en konsulent deler ud af sin viden, så det var en stor success.

Nu skulle det også gerne gå godt, eftersom jeg i løbet af ugen blev besøgt af et lille dyr, så det skulle gerne bringe held 🙂 Jeg blev så overrasket, for jeg sad inde på mit arbejdsværelse og arbejdede, da jeg hørte et par kradselyde. Jeg tænkte ikke mere over det, før jeg rejste mig op, fordi jeg skulle hente noget at drikke. Der, lige inden for døren, sad et firben og kiggede på mig! Jeg fik et chok – det var ikke lige, hvad jeg havde forventet at se. Ja, terrassedøren stod åben, men den skulle vandre gennem stuen og alrummet, før den kom ind i arbejdsværelset. Jeg troede, at den hellere ville lægge i solen udenfor, men nej.

Nåh, men jeg fandt et stykke pap, og så prøvede jeg forsigtigt at få den til at kravle op det, så jeg kunne bære den ud. Jeg ville helt ikke have, at den tabte halen, så jeg tog det stille og roligt. Den var åbenbart helt rolig, så jeg fik den sat udenfor med hale.

Selvfølgelig fik jeg lige taget et billede eller to af den, inden jeg satte den ud.

Small lizard
Jeg var ikke helt begejstret for min gæst, så jeg satte pænt firbenet udenfor