Magasiner

Jeg er for alvor ved at vende tilbage til mit gamle jeg og mine gamle gøremål efter min indlæggelse i starten af året. Jeg har altid godt kunnet lide at få ny viden ind ved at læse blade og magasiner. Faktisk ved jeg ikke, om der er forskel på et blad eller et magasin.. Hmm…

Nåh, men i hvert fald så har jeg nu i et par år abonneret på et tysk computer blad, CHIP, som jeg er meget glad for. Det er selvfølgelig elektronisk. De gør det på den måde, at man kan downloade en PDF version af deres blad, og så lægger jeg det selv over på min tablet, som jeg bruger til at læse.

I forbindelse med at jeg tilmeldte mig en bonus ordning hos Coop, fik jeg muligheden for at få et abonnement på Pling med, og det kunne jeg da ikke lade min næse gå forbi. Så pludselig har jeg adgang til over 1000 magasiner. Selvfølgelig er ikke alle interessante, det ville jeg heller ikke have tid til, men jeg er nu stadig glad for det. Og ja, det er ikke som med CHIP, hvor jeg ejer bladene, her kan jeg kun se bladende, så længe jeg er medlem. Til gengæld har jeg adgang til hele arkivet, uanset hvor længe jeg har været medlem.

Så nu har jeg ikke længere tid til at skrive – jeg skal læse 🙂

Bird of prey