Virtual Saxophone Workshop 2020

Tidligere på året deltog jeg i Virtual Jazz Workshop, og den var, som forventet, ikke helt til mig. Indholdet var meget om improvisation og teori om akkorder. Jeg kommer aldrig til at kunne improvisere på den måde, da jeg ikke har tålmodigheden til at lære det. Alligevel var jeg glad for at have deltaget. Udover at der selvfølgelig var nogle sessioner, som jeg fik noget ud af, så fandt jeg ud af, at det var en god form for mig, og det er nemt, når det er virtuelt.

Jeg var derfor heller ikke i tvivl, da samme arrangør inviterede til en virtuel saxofon workshop. Jeg tilmeldte mig med det samme, og jeg kunne også se, at sessionerne var meget mere relevante for mig denne gang. Og da jeg allerede vidste, at formen passede mig, og at jeg også var sikker på, at niveauet var højt, så kunne det ikke være spild af penge – og det var det heller ikke.

Jeg kan kun gentage mig selv – jeg synes, at der kommer en masse gode ting ud af corona epidemien. Selvfølgelig er epidemien en tragedie, men jeg nyder alle de virtuelle arrangementer, der bliver afholdt. Når man bor i et land, hvor den slags bare ikke bliver afholdt, og hvor de professionelle musikere ikke gider interessere sig for hobby musikere, så er det en fornøjelse at kunne deltage i internationale arrangementer.

For mig er det utrolig givtigt at få ny viden og inspiration, som øger kvaliteten af mit eget spil. Og så bliver det så meget sjovere at spille.

Christmas light
Vindueskigger