Fejl på stol igen, igen

Så er den igen gal med min stol. Først begyndte den at sige mærkelige lyde, når fodskamlen var kørt helt op. Nu vil den kun hæve og sænke. Hverken fodskammel eller ryglæn vil bevæge sig. Jeg er ærlig talt ved at være lidt træt.

Jeg er glad for, at jeg ikke er afhængig af stolen, men jeg er derhenne, hvor jeg bare ønsker mig en stol, som virker – i mere end 2 måneder ad gangen. Først havde jeg fejlmeldt stolen, fordi den kom med mærkelige lyde, og firmaet ville komme forbi, når de alligevel var i nærheden.

Så måtte jeg ringe til dem igen ugen efter for at fortælle dem, at nu virkede fodskammel og ryglæn slet ikke. Eftersom jeg har fået ok til at få lavet mit gulv, så tænkte jeg, at jeg hellere måtte rykke firmaet, så de kunne komme ud og se på stolen. Jeg vil nødig have, at de ødelægger et nyt gulv.

Nu har manden så været forbi. Heldigvis kunne han godt se, at der var problemer, og det relaterer sig muligvis til den transportskade, som den havde, da jeg fik den (foden var skæv). Han konstaterede, at den larmer, fordi den er en smule skæv i stellet. Samtidig konstaterede han, at der er en dårlig ledning et sted, og derfor virker fodskammel og ryglæn kun en gang imellem.

Han var meget grundig, og nu er der så to muligheder. Reparatøren vil helst have lov til at skifte stel, motorer, logik osv. Altså vil han gerne skifte alt med undtagelse af selve fodskammel, sæde og ryglæn. Hvis fabrikanten ikke siger god for det, så skal de have den på fabrikken, så de kan se på den – og det tager tid. Hvis reparatøren får sin vilje, så ville jeg kunne få den lavet inden for ca 2 uger. Hvis fabrikken skal have den, så vil der går ca 3 måneder. Det er sørme lang tid at undvære min stol, når jeg i forvejen ikke har kunnet bruge den halvdelen af den tid, som jeg har haft den.

Jeg krydser fingre for, at reparatøren får sin vilje.

Artificial bouquet