Hue projekt nærmer sig afslutningen

Det er simpelthen utroligt, hvor hurtigt det er gået med at få skiftet mine lamper til Hue lamper. Jeg havde på ingen måde regnet med, at det ville gribe om sig i den grad, det har gjort. Der er gået sport i den for mig i forhold til, at jeg kun køber, hvis lamperne er på tilbud.

Lige nu har jeg lampen til bryggerset, en lampe til stuen og de 2 lamper til hver sit badeværelse liggende. De venter bare på at blive sat op, når jeg får besøg af nogle, som gider holde. Det er nemlig noget af det, som er irriterende ved at sætte lamper op – det er så svært at gøre alene. Jeg kan altså ikke både holde lampen, trykke på klemmen og sætte ledningen i på samme tid.

Det eneste, jeg mangler, for at alle lamper er skiftet til Hue, er køkkenet og skuret. Jeg er stadig i tvivl om, hvorvidt jeg skal skifte den i skuret, men på den anden side kunne det være rart med en bevægelsessensor. Jeg har oplevet at gå ud skuret, og så har lampen været tændt siden jeg sidst var derude, hvilket godt kan være flere dage siden.

Jeg kunne også godt tænke mig en stor lampe inde i stuen, så gæsterne kan få lys, hvis de gerne vil have det. Jeg er mere til det indirekte lys til dagligt, men hvis man skal se noget, og det er mørkt, så ville det være dejligt.

Jeg er gået på tilbudsjagt 🙂

Hue lamps