Udskiftning af gulvtæppe

Jeg synes, at det nye trægulv, som jeg fik lagt i starten af året, er utrolig flot. Det ærgerlige er, at mit tæppe dækker en stor del af gulvet, og det, synes jeg, er synd. Jeg gik derfor på jagt efter et alternativ.

Ideelt set ville jeg gerne have et gennemsigtigt tæppe, men den slags er ikke sådan lige til at finde 😉 En anden mulighed ville være at vælge et mindre tæppe, men det ville heller ikke være ideelt. Jeg ville nemlig gerne gøre det nemmere at dyrke motion i stuen uden at skulle fjerne tæppet hver gang.

Det ville også være en mulighed at lade være med at lægge nogen som helst form for gulvtæppe, men så er jeg bange for, at gulvet vil få alt for mange skader, når jeg taber ting. Eller også vil det ærgre mig, hvis jeg spilder noget, og det giver synlige skader på gulvet.

Jeg endte op med at vælge en form for kontorstolsunderlag. Det var svært at finde en type, som kunne lægge fast på glat underlag, men det lykkedes. Det ser, selvfølgelig, ikke nødvendigvis elegant ud, men jeg kan godt lide, at jeg kan se gulvet. Og så har det den fordel, at det er meget nemmere at holde rent end et gulvtæppe. Kan du lide det?

My carpet
Det ‘gamle’ tæppe
The new plastic carpet
Den nye version af et ‘tæppe’