Service på gasfyr

Jeg havde forventet at min gasfyr ville kunne holde nogle år endnu, men da teknikeren var hos mig for at udføre et serviceeftersyn, så havde han nedslående nyheder. Fyret havde det ikke særlig godt, at det var både forbrændingskammeret og motoren, den var gal med.

I bedste fald ville en reparation koste det halve af et nyt gasfyr. Normalt ville jeg ikke være i tvivl, men da jeg lige havde købt ny bil, så var jeg pludselig ikke helt sikker på, hvad jeg skulle vælge.

Selvom det er lidt svært at få fat i nogle, når det er sommerferie, så vil jeg i næste uge prøve at skrabe lidt information sammen. For det første skal jeg finde ud af, om jeg skal reparere gasfyret, købe nyt eller købe nyt på afbetaling (jeg har fundet et firma, som tilbyder afbetaling over 8 år sammen med en serviceaftale). Hvis jeg skal have et nyt gasfyr, så skal jeg finde ud af, hvilket mærke jeg skal satse på. Firmaet, som tilbyder finansiering af købet, forhandler ikke Viessmann, som er mærket på mit nuværende gasfyr.

Så vidt jeg har fundet frem til, så skal jeg vælge enten Viessmann eller Vaillant, så jeg kunne godt tænke mig at få rådgivning fra et VVS firma som sælger begge mærker.

Næste uge skal vist bruges på at ringe rundt for at få information og indhente tilbud.

My natural gas boiler