Ferien er startet

Så er min sommerferie endelig startet. Jeg synes, at på privatfronten har været nogle anstrengende og mærkelige måneder efter min fars død. Der har været nogle praktiske ting, som jeg har skullet hjælpe min mor med, men der har også været behov for snakke om alt muligt.

Denne første uge har absolut ikke været nogen afslappende uge. Øvning i big bandet er startet op efter sommerferien, og det var dejligt at se dem alle sammen igen og være sammen med dem. De er nogle hyggelige mennesker alle sammen, og så spiller vi noget fantastisk musik. Kan det blive bedre?

Derefter var det op til min mor og knokle. For næsten et år siden fik mine forældre nye vinduer og døre i deres hus. Indvendigt havde de valgt, at de skulle være af træ. Det var ikke noget problem. Til gengæld ville alle listerne blive sat op ubehandlet, så hvis ikke farveforskellen mellem vindue og liste skal blive for stor med tiden, så skal listerne lakeres, og det var mit job.

Jeg kan faktisk godt lide den slags arbejde. Jeg gider ikke rigtig oprydning og rengøring, men slibearbejde og efterfølgende lakering kan jeg godt lide. Det er nu gjort, så jeg har god samvittighed, og så må jeg se, hvad jeg ellers skal få tiden til at gå med.

Untrimmed tree
Før jeg gik i gang med klipningen
Trimmed tree
Efter klipning