Bestilling af nyt gasfyr

Jeg havde godt nok ikke regnet med, at det ville være svært at købe det naturgasfyr, som jeg gerne ville have. Først gik jeg i gang med at søge efter diverse test for at finde ud af, hvilke producenter af naturgasfyr, jeg skulle vælge imellem. Jeg fandt hurtigt ud af, at hvis jeg ville have det bedste, så stod valget mellem enten Vaillant eller Viessmann. De har hver deres fordel, men jeg hældte til Viessmann.

Næste trin var at finde en VVS’er, som solgte og havde erfaring med begge mærker, så jeg kunne få råd og vejledning til at vælge, hvad jeg skulle have. Det var til gengæld ikke særlig nemt. Mit nuværende naturgasfyr er et Viessmann, og det bliver serviceret af OK. De ville selvfølgelig gerne sælge mig et naturgasfyr, men de solgte ikke Viessmann og var heller ikke interesseret i det. Jeg fandt endelig et VVS firma, som ifølge deres hjemmeside solgte både Viessmann og Vaillant, så dem kontaktede jeg. De ville overhovedet ikke sælge mig et Viessmann gasfyr. I stedet sendte de et tilbud på et dansk naturgasfyr, som jeg ikke kunne finde noget information på. Der var alle mulige rabatter, hvis man tegnede en serviceaftale, meeeen i forhold til at hvad mit nuværende gasfyr har kostet, så ville det blive en meget dyr fornøjelse. Jeg var frustreret.

Pludselig huskede jeg, at mine forældre for nogle år siden havde præcis samme problem, men de havde endelig fundet en VVS et godt stykke væk, som både ville sælge Viessmann gasfyr, og som også anbefalede det som et af de bedste, så dem kontaktede jeg. De var noget forundret over min historie og kunne slet ikke forstå, hvorfor jeg havde så svært ved at få at Viessmann gasfyr. De ville gerne sælge mig sådan et og sætte det op, men det ville koste ekstra pga den ekstra transporttid, da jeg boede et godt stykke fra deres normale område. Jeg bad straks om et tilbud, og det viste sig, at prisen var den samme, som de to andre tilbud jeg havde modtaget, også selvom der var ekstra transportomkostninger. Nu går jeg bare og venter på, at de har tid til at komme.

Old natural gas boiler